Поради

Ознаки, що у вас з’явився «синдром тітки»

Ознаки, що у вас з’явився «синдром тітки»

Багато жінок побоюються старіння. Але разом з тим нерідко можна зустріти молоду дівчину, якій притаманний «синдром тітки», - саме він в очах оточуючих разом додає їй кілька десятків років.

Ось детальніше про поведінку, характерну для власниць цього синдрому.

Постійно обговорюють чуже особисте життя

У бесіді з ким-небудь такі жінки рідко говорять про себе. Набагато більше задоволення їм приносить обговорення і засудження інших людей. Зрозуміло, в негативному руслі. Таким чином, дівчата самостверджуються за рахунок інших, забуваючи про те, що плітки ніяк не розвивають їх і додатково до цього псують репутацію.

Скандалять без приводу

Найчастіше жінки з «синдромом тітки» навмисне вступають в конфлікт з касирами в супермаркетах, з працівниками пошти або ж з іншими пацієнтами в черзі до лікаря. Переважно спірна ситуація, що виникла в цих обставинах, вирішується спокійним діалогом. Однак жінки, які люблять поскандалити, звикли таким чином зганяти свій негатив на інших і інші способи взаємодії їм невідомі.

Перестають стежити за собою

«Синдром тітки» властивий жінкам, які не люблять себе, а тому вони рідко приділяють особливу увагу зовнішньому вигляду. При цьому такі дівчата, як правило, тримають житло у порядку і чистоті, але на собі воліють економити: вдома ходять в лахмітті, харчуються чим попало і нехтують б’ютіпроцедурами, не тому що вони їм не потрібні, а тому що на себе шкода витрачати гроші. А тим часом зовнішність колосальним чином позначається на внутрішньому світовідчутті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, жінки, цікаво знати
В тему