Поради

Чаклунка навчила, як зняти вінець безшлюбності

Чаклунка навчила, як зняти вінець безшлюбності

Олена пізно вийшла заміж. Всі подружки створили сім'ї, деякі з них вже виховували дітей, а їй усе не щастило: зустрічала постійно негідних, на її погляд, хлопців.

Були, звичайно, випадки, що вже все влаштовувалося, але до шлюбу так і не доходило. Стосунки з чоловіками розгорталися немов по зачарованому колу, але закінчувалися болем і розлукою. Олена навіть підсвідомо почала замислюватися, чи не проклята вона.

Одного разу в гості до мами дівчини прийшла її стара подруга, з якою вже давно не бачилися. Вони ділилися своїми життєвими успіхами й проблемами, і плавно розмова перейшла на Олену. Мамина подруга здивувалася, як така гарна і розумна дівчина ще незаміжня і, подивившись на зажурену Олену, згадала щось про вінець безшлюбності, що, на її думку, був наведений на неї. Олена не звернула на слова жінки особливої уваги, але мама задумалася над її словами і стала збирати інформацію з цього питання.

 

Ритуал слід починати виконувати

в жіночий день

Через деякий час мама запропонувала своїй незаміжній доньці поїхати з нею в гості до однієї її знайомої, яка займається магією. Олена тоді особливо не вірила в такі речі: ні в магів, ні в екстрасенсів, ні в привороти або щось подібне.

Тож спочатку дівчина обурилася, але потім погодилася на енергетичне очищення або, іншими словами, на зняття вінця безшлюбності,  просто від цікавості.

Мама передала жінці Оленину фотографію в повний зріст, зроблену зовсім недавно. Чаклунка прочитала недільну молитву. Поклала на стіл фотографію, а на неї поставила склянку з водою. Запалила поруч три свічки, а інші три розтопила в мисочці. Вилила віск на воду, прочитала кілька молитов: від порчі і вроків та до Богородиці про здоров'я. Потім знову двічі розтопила віск, промовивши молитву «Животворящому хресту». Воду зі склянки вилила в унітаз зі словами: «Водичка-водичка, мила сестричко, очисти від порчі шкідливої, подаруй щастя й любов».

Цю процедуру чаклунка наказала виконувати вдома протягом тижня кожен день, і воду обов'язково виливати в унітаз із такими словами. Ритуал, за її словами, для зняття вінця безшлюбності слід починати виконувати в жіночі дні – це середа, п'ятниця або субота.

За наполяганням мами Олена все зробила, як сказала чаклунка. Минув деякий час, дівчина почала забувати цей випадок, але невдовзі познайомилася з хлопцем, який щиро полюбив Олену, і їй він припав до душі, тож через кілька місяців закохані одружилися.

 

Звідки береться

вінець

безшлюбності

Заінтригована своєю удачею, Олена стала цікавитися темою вінця безшлюбності. Дізналася багато неймовірних фактів. Виявляється, що причиною такого неблагополуччя, на думку магів, може бути родове прокляття або наведення порчі.

Але вінець безшлюбності, накладений за злим наміром, трапляється рідко, найчастіше причиною є сама людина, її психологічний стан, характер. Особливо тоді, коли дівчина або зовсім невпевнена в собі, або ж у неї занадто великі очікування і високі вимоги до кандидата в чоловіки. Непоодинокі випадки, коли ще в дитинстві батьки дуже суворо судять доньку або занадто звеличують її, і як результат – вінець безшлюбності.

Тож вінець безшлюбності небезпечний для дівчат, які впустили в свою свідомість установку на самотність. А тому, хто не вірить в себе, важко налагодити своє життя.

Будь-яка порча – енергетичний вплив, який можна подолати силою любові, віри і духу. Головне – вірити у своє щастя, зберегти людяність, і тоді над головою засяє вінець щастя і благополуччя!

Ірина Белоцька

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему