Поради

Чоловіки цих знаків Зодіаку обов’язково «ходять наліво»

Чоловіки цих знаків Зодіаку обов’язково «ходять наліво»

Хоча другу половинку ми вибираємо, ґрунтуючись на власних відчуттях, які виникають в присутності людини, деякі речі в подальшому розвитку стосунків можна в якомусь сенсі передбачити, знаючи, в який день місяця народилася людина.

Сьогодні ми поговоримо про чоловіків, яким ну дуже важко побудувати тривалі стосунки з однією жінкою, причому проблема часом не завжди в їх надмірній велелюбності.

Чоловік-Діва

Один з найбільш гордих знаків, який ніколи не розмінюється на дрібниці і завжди знає собі ціну. У Дів, як правило, немає прагнення зібрати навколо себе якомога більше партнерів – ці люди ретельно вибирають свою другу половинку. У цьому вся проблема: рідкісна жінка погодиться так сильно підлаштовуватися під ідеал прискіпливої Діви. Чоловік, що народився під цим знаком, буде всіляко вас коригувати, давати цінні поради і приймати рішення самостійно. Чи варто говорити, що дівчата втікають від такого педанта без оглядки?

Чоловік-Водолій

Досить товариський знак, який не скаржиться на відсутність друзів, і взагалі для такого чоловіка немає ніяких проблем в тому, щоб познайомитися з дівчиною, яка привернула увагу. Але свобода, незалежність і відданість ідеалам для Водоліїв часто стають більш важливими речами в житті, ніж любов до однієї єдиної жінці. Цей чоловік завжди біжить «поперед батька в пекло», вибудовуючи ідеал своєї жінки, яка в реальності рідко йому відповідає. Зіткнувшись з правдою життя, чоловік-Водолій поспішає розірвати відносини і швидше почати пошуки нової жінки, яка цього разу точно повинна виявитися не міфом, а реальністю. Чи варто говорити, що ідеал чоловік не знаходить практично ніколи?

Чоловік-Рак

Один з найбільш чуттєвих знаків, а тому неспокійний і часто закохується. Ці чоловіки дуже люблять розмірковувати про якість своїх стосунків, чого не вистачає його партнерці, в чому вона могла б бути кращою. Нерідко він знаходить відсутні якості в новій жінці, при цьому може перебувати в міцних відносинах і, незважаючи на це, мати зв’язок на стороні, не відчуваючи жодних докорів. Саме тому важливо розуміти – найменша невідповідність уявленням Рака означає, що він уже в пошуку жінки, яка буде цю порожнечу заповнювати. Будьте уважні.

Чоловік-Близнюки

Самий повітряний і непостійний знак. Недарма величезна кількість Близнюків – обдаровані і відомі артисти. З таким чоловіком ніколи не буває нудно, зазвичай він неймовірно привабливий, і він про це знає, а тому не поспішає вступати в серйозні стосунки, відтягуючи їх на якомога дальній термін. Якщо Близнюк одружується, це відбувається найчастіше після 40, та й то, жінці необхідно максимально постаратися, щоб чоловік побачив в цьому шлюбі більше користі для себе. Утримати двоїстого партнера, якщо на горизонті з’явилася більш приваблива в усіх сенсах жінка, просто неможливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, поради астролога, чоловіки
В тему