Поради

Весільне вбрання для вагітної нареченої

Весільне вбрання для вагітної нареченої

Вагітні наречені в сучасному світі – не рідкість. Дизайнери розробляють окремі лінії весільних суконь для жінок при надії, тому знайти відповідне вбрання нескладно.

 

Вибір сукні не залежить від триместру вагітності. На ранніх термінах живіт непомітний, тому досить купити вільну модель без жорсткого корсажу. У другому триместрі фігура починає змінюватися, і нареченій доведеться приміряти немало варіантів, щоб знайти той, в якому їй буде максимально зручно. В останні три місяці живіт дуже швидко росте, тому приміряти весільне вбрання для вагітної нареченої необхідно незадовго до дня реєстрації.

Щоб наречена виглядала ідеально та комфортно себе почувала, необхідно враховувати деякі нюанси. Не варто вибирати моделі з великою кількістю бантів і рюшечок. Вони візуально потовщують фігуру і додають нареченій кілька зайвих кілограмів. Краще зупинити вибір на сукні з легкої тканини, яку майбутній мамі буде легко носити протягом дня. Це може бути шифон, шовк або атлас. На ранніх термінах нареченій підійдуть моделі з подовженою талією, вони візуально подовжують силует. Якщо живіт вже видно, доведеться шукати більш вільний одяг. Вагітним до лиця прості фасони без зайвих прикрас. Тим більше, що використання жорсткого корсажу навіть в перші місяці може нашкодити малюкові.

На ранніх термінах доречно використання сукні з широким поясом. Вона дозволяє приховати ознаки вагітності. Крім того, такий фасон візуально витягує фігуру. Окрім сукні, нареченій необхідні весільні туфлі. Незважаючи на те, що шпильки і високі підбори додають фігурі стрункості і витонченості, майбутній мамі варто відмовитися від таких моделей. Лікарі стверджують, що нестійке положення ніг у туфлях на шпильці провокує зміну положення плода в животі. Хоча на урочисту церемонію одруження можна взути туфлі на підборах, а потім замінити їх на більш зручне взуття. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему