Поради

Обираємо сукні для подруг нареченої

Обираємо сукні для подруг нареченої

Традиція підбирати сукні подружкам нареченої в одному стилі прийшла до нас зовсім недавно, але вже стрімко набирає популярності. Дівчата в таких сукнях яскраво виглядають як на самому весіллі, так і на фотографіях.

 

Якщо ви задумалися про вибір суконь для своїх подруг, то не варто зупинятися на одній моделі. Дівчата в однакових сукнях ризикують виглядати одноманітно, та й не всім підійде один і той же фасон. Оптимальний варіант – це сукні, зшиті на замовлення з однакової тканини.

При виборі суконь варто дотримуватися єдиного стилю. А різницю можна підкреслити за рахунок форми декольте, відкритих або закритих плечей і оригінально зав'язаних бантів. Колір теж може варіюватися в одній і тій же гамі різних відтінків.

 

Розглянемо кілька варіантів суконь:

 

А-подібний силует – сукня, що підкреслює груди, розширюється донизу у формі літери «А». Підходить дівчатам, які хочуть приховати маленькі вади своєї талії. Ці сукні можуть бути в різних стилях: від античного, який передбачає легкі хвилясті тканини, до грайливого із шовку в короткому варіанті.

 

Сукня-футляр прекрасно виглядає на фігурі типу «пісочний годинник». Для нього можна вибрати більш щільну тканину і обіграти аксесуарами: сумочкою, намистом і браслетом.

 

Сукня з пишною спідницею у стилі ретро підходить майже для будь-якої фігури, підкреслюючи талію і надаючи образу пустотливого і грайливого характеру.

 

Сукні-трансформери шиють за однією викрійкою, але їх фасон залишає велике поле для варіацій. Приміром, верхня частина плаття складається з двох широких стрічок, які можна переплести і зав'язати безліччю способів, створюючи ілюзію, ніби всі дівчата одягнені в різні моделі.

 

Вибір за вами і вашими подругами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему