Поради

Вибираємо весільний капелюшок

Вибираємо весільний капелюшок

Весільний капелюшок – це відмінний стильний весільний аксесуар. З ним наречена виглядає елегантно, витончено і вишукано. Однак капелюшок – дуже підступна річ. Пасує далеко не всім, і підбирати його потрібно дуже ретельно, інакше можна просто безнадійно зіпсувати образ.

 

Щоб капелюшок слугував ідеальним штрихом до цілісного образу нареченої, потрібно правильно його вибрати. Тут варто звернути увагу на ріст і статуру. Високим дівчатам чудово підійдуть плоскі і широкі капелюхи, а ось низьким дамам – високі.

Також на вибір весільного капелюха повинен впливати і вік нареченої. Якщо наречена – жінка вже «за 30», то на її капелюсі не повинно бути ніяких декоративних елементів: квітів, пір'я, каменів. В іншому випадку вона ризикує продемонструвати свій поганий смак, навіть незважаючи на те, що вона наречена.

Ще при покупці капелюшка потрібно звертати увагу і на тип обличчя. Для широкого обличчя підходять головні убори, поля яких трохи загнуті, що візуально подовжує обличчя. А для худорлявих наречених з довгим обличчям потрібен капелюшок із широкими полями.

Дуже оригінально виглядають капелюшки-таблетки. Щоб перетворити такий капелюшок у весільний, можна додати невелику вуаль. Так з'явиться ще й заміна фаті. А погляд нареченої, кинутий нишком з-під вуалі, буде розбурхувати уяву всіх присутніх на святі.

Звичайно ж, обов'язковою умовою вибору капелюшка повинна стати його загальна сполучуваність з усім вбранням. Ідеально, якщо на капелюшку будуть ті ж елементи декору, що і на сукні. А вже тканина і колір просто зобов'язані гармоніювати з усією одягом.

Ще одна порада: ні в якому разі не надягайте капелюшок з пишним платтям. Такий головний убір ідеальний для такого одягу, як короткі сукні, які облягають, брючні костюми, а також весільні костюми з короткою спідницею. Дуже красиво весільний капелюшок буде поєднуватися із сукнею в стилі «русалка».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему

Останні матеріали