Поради

Вибір весільної сукні

Вибір весільної сукні

Одна з найголовніших задач у нареченої перед весіллям – вибір весільної сукні. Плаття нареченої має бути ідеальним і якомога краще відображати смак та уподобання дівчини. Але перш ніж ви почнете бігати по весільних салонах, сядьте і продумайте кілька важливих моментів.

 

Ціна

Бажання нареченої бути в центрі уваги в день її весілля цілком зрозуміле, але не варто забувати, що сукня це тільки частина з безлічі витрат.

 

Тема весілля і місце проведення

Ваше весільне плаття повинно відповідати темі, про яку ви і ваш наречений домовилися, інакше воно буде виглядати неприродно. Крім того, подумайте про місце проведення церемонії і вибирайте весільну сукню відповідно до цього.

 

Статура

Не обирайте весільну сукню, яка прекрасно сидить на моделі зовсім іншої статури, ви можете виглядати безглуздо. Знайдіть плаття, яке підкреслить вашу фігуру. Нехай воно працює у ваших інтересах.

 

Пора року

Вибирайте весільну сукню відповідно до сезону і погоди. Довгий рукав зараз дуже модний, але в середині літа цей фасон може завдати дискомфорту. Віддавайте перевагу тканинам, які відповідають погоді!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему