Поради

Весільна білизна – головний аксесуар нареченої

Весільна білизна – головний аксесуар нареченої

У житті жінки одним із найважливіших днів вважається, без сумніву, день весілля. Підготовка до цього дня здійснюється з усією ретельністю. І одним з найприємніших моментів є вибір вбрання, в тому числі і весільної нижньої білизни.

 

Нижня білизна для нареченої має бути і сексуальною, і вишуканою, і практичною. Сучасний ринок пропонує такі моделі, які допоможуть приховати вади фігури, зробити талію тоншою, груди підняти, а поставу скорегувати. За допомогою такої білизни можна домогтися, щоб весільна сукня могла сидіти ідеально на нареченій. Завдяки наявності пружних коригувальних вставок атласне або мереживне еластичне боді може бути розкішним і в той же час практичним.

При виборі нижньої білизни для нареченої потрібно враховувати стиль весільного плаття. Саме від того, чи буде весільна сукня вільною або обтягуючою, відкритою або закритою, без бретелей або з бретелями залежить, яку нижню білизну потрібно вибирати. Потрібно постаратися, щоб нижня білизна була непомітною. До весільного плаття з глибоким декольте або з корсетом краще підібрати бюстгальтер без бретелей push-up або бюстьє, а до обтягуючого більше підійде безшовна тонка білизна.

Особливу увагу при виборі весільної «екіпіровки» слід звернути і на панчохи. Хоча прозорі тонкі панчохи, можливо, підійшли б до весільної сукні краще, але все ж слід врахувати те, що через велику кількість декоративних деталей, мережива на сукні, вони можуть швидко порватися. Тому варто підібрати більш щільні панчішки. На вибір нареченої пропонуються дві сексуальні моделі панчіх: з верхом з мережива на силіконовій основі або традиційні, з підв'язками і поясом. Правда, перші більш практичні.

Останнім часом став популярним звичай кидання підв'язки нареченої. Вважається, що чоловік, який першим зловив підкинуту нареченим мереживну підв'язку, незабаром відсвяткує і своє весілля. Навіть якщо ви не плануєте включати цей ритуал у весільну церемонію, звернути увагу на цю сексуальну частинку весільного вбрання все ж варто. Виготовляються підв'язки з тонкого вишуканого мережива, прикрашають їх атласними стрічками, кристалами або дрібними намистинами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему