Поради

Стереотипи про білий колір, в які треба перестати вірити

Стереотипи про білий колір, в які треба перестати вірити

Білий – колір, сповнений протиріч. Його наділяють сотнями різних сенсів і підтекстів і буквально складають про нього легенди – і не завжди красиві. Існує цілий ряд помилок про білий, що відлякує багатьох дівчат – і абсолютно марно.

Ось 5 відверто помилкових уявлень про білий, які заважають багатьом спокійно носити цей колір.

Білий повнить

Напевно, найвідоміший і найживучіший стереотип про цей колір за всю історію людства. Можна посперечатися: ви не раз відмовлялися від покупки білої сукні або светра із-за однієї лише думки, що вони будуть вас повнити. Поспішаємо вас заспокоїти: повнить зазвичай не відтінок, а некоректно підібраний силует. Якщо ви будете враховувати особливості своєї фігури і її пропорції, то білий одяг вам нічим не загрожуватиме.

Личить тільки брюнеткам

Ще одна поширена легенда полягає в тому, що блондинкам носити білий ні в якому разі не можна – через нього вони будуть ще більше «бліднішати». Мовляв, білі речі дозволені тільки смаглявим брюнеткам – і ніяк інакше. Розвінчуємо цей міф! Навпаки, білий блондинкам якраз таки личить – пр.ичому вони можуть собі дозволити навіть найчистіші і яскраві відтінки. А ось дівчатам з темним волоссям слід звернути увагу на більш делікатні молочні тони.

Не можна поєднувати різні відтінки білого

Напевно ви не раз чули, що носити разом речі в різних відтінках білого в жодному випадку не можна. Нібито темніший буде виглядати в такому випадку «брудним» – так що вам або доведеться обмежитися однією білою річчю на весь образ, або педантично звіряти відтінки один з одним для ідеального попадання в тон. Дурниця: різні тони цього кольору чудово «дружать», а їх комбо створює дуже цікавий ефект, який додає будь-якому комплекту одягу складності і глибини.

Білий – «літній» колір

Ви теж носите білий тільки в теплу пору року? Пора перестати так робити. Взимку він виглядає не гірше, а може, навіть ефектніше. Тільки уявіть: біла шуба-«чебурашка» або пуховик на тлі свіжого хрусткого снігу. Гарно? Дуже! Так що швидше за йдіть приміряти цей приголомшливий образ.

Білий – тільки у свята

Ще один дивний міф: мовляв, білий підходить тільки для урочистих випадків. Може, справа в «монополії» на цей відтінок наречених: як відомо, традиційний колір весільного плаття – білий. Як би там не було, ми вважаємо, що на кожен день він підходить анітрохи не менше – просто силуети в такому випадку потрібно вибирати відповідні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: мода, цікаві факти, Вбрання і образ
В тему