Поради

Весільна зачіска з діадемою

Весільна зачіска з діадемою

Весільна зачіска – це завжди нелегкий вибір. Ще б пак! Така різноманітність видів і форм для всіх видів волосся і з різними прикрасами... Але сучасні наречені вибирають весільні зачіски з діадемою, щоб у найважливіший день сяяти у всіх сенсах слова.

 

Варіантів таких зачісок чимало. Пам'ятайте, що зачіска, прикрашена діадемою, чудово виглядатиме, навіть якщо це буде просто акуратно  зачесане волосся.

Дівчатам з каре потрібно просто укласти волосся плойкою або феном, закріпити лаком і увінчати голову діадемою.

Довше волосся можна накрутити так, щоб вийшли м’які локони. Потім їх потрібно трохи розчесати і для отримання романтичного образу прикрасити квітами. Після цього закріпити зачіску лаком і одягнути діадему.

Густе волосся також можна накрутити, зібрати кучері у високий хвіст, потім закріпити його за допомогою шпильок. А після цього отриману зачіску прикрасити діадемою.

Розкішне довге волосся – простір для фантазії та експериментів! Буде дуже красиво, якщо закрутити їх в жорсткі спіралеподібні локони, зав'язати ззаду красивою стрічкою, але при цьому залишити велику частину незакріпленою.

 

Вибираємо діадему

Найкраще, на чому ви можете зупинити свій вибір, – це модель з горизонтальним гребенем. Це допоможе закріпити волосся, а наречена почуватиметься вільніше і впевненіше: прикраса буде міцно триматися у зачісці і не випаде під час танців.

У разі, якщо наречена планує одягти, крім діадеми, ще й фату, аксесуар потрібно закріплювати в тому ж місці, де і вінчальну вуаль.

На сьогодні діадеми бувають найрізноманітніших видів. Тому цей аксесуар досить просто підібрати для будь-якого типу обличчя і зачіски.

Якщо навіть ваше весілля буде оригінальним, а сукня не білою, а кольоровою не варто відмовлятися від діадеми: зараз їх інкрустують різнокольоровими каменями і кристалами, які чудово гармоніюватимуть навіть з вбранням найсміливіших відтінків!

Для отримання блискучого результату дуже важливо дотримуватися кількох важливих правил при підборі діадеми, яка прикрасить весільну зачіску. Для круглого обличчя найкраще придбати високу діадему, або ту, яка має посередині піднесення.

Для витягнутого обличчя відмінно підійде низька прикраса або блискуча стрічка. Для овального – невелика асиметрична діадема.

 

При підборі цього аксесуара вкрай важливо врахувати колір і фасон сукні. До білосніжної сукні ідеально пасуватиме срібляста діадема зі стразами і перлами. До весільного плаття з блискучого білого матеріалу бажано взяти прикрасу із сріблястого або жовтого металу з перлами.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему