Поради

Cекрети весільного макіяжу

Cекрети весільного макіяжу

Які асоціації у нас виникають, коли ми бачимо бездоганний образ нареченої? Вишуканість, ніжність і жіночність – всі ці епітети може втілити кожна дівчина в цей казковий день. Однак мало кому відомо, яких зусиль коштує зробити себе ідеальною.

 

Очищення шкіри обличчя

За кілька тижнів до весілля нареченій потрібно відправитися в салон краси, щоб очистити і підготувати шкіру обличчя до нанесення професійної косметики. Чистка і пілінг шкіри, корекція форми брів – це основа основ. Вибирайте косметолога ретельно, його помилки і некомпетентність можуть дуже зіпсувати настрій. Крім того, не зловживайте солярієм: червоне обличчя, яке не замаскуєш ніякими засобами, навряд чи додасть вам привабливості.

 

Тональні основи

Всі знають, що за допомогою правильно підібраного тонального крему можна скорегувати багато недоліків шкіри. Перед тим, як використовувати тональну основу, потрібно очистити шкіру спеціальним тоніком і нанести шар матового засобу, який буде перешкоджати появі жирного блиску. Нанесення тональної основи – це особливий етап, що має свої тонкощі, адже за його допомогою можна скорегувати асиметричні зони на обличчі або недоліки шкіри. Вам знадобиться тональний крем декількох відтінків.

 

Акценти в макіяжі

Згідно з рекомендацією візажистів, варто робити акцент або на очі, або на губи. Якщо для очей ви вибрали яскраві тіні, то губи повинні бути менш помітними: персикові або рожеві тони ідеально підійдуть. Щоб збільшити розмір губ, їх контур потрібно обвести світлим олівцем, а в центрі розтушувати світлу помаду або блиск. Щоб візуально зменшити розмір губ, знадобиться контурний олівець темного кольору. Щоб помада трималася довше, її потрібно правильно наносити. Професіонали радять фарбувати губи в два шари: спочатку наноситься базовий шар, і тільки потім – другий. Вибирайте стійку помаду, яка не буде залишати слідів на келихах і губах судженого. Червоні кольори будуть доречні тільки на наречених з темним волоссям, блондинкам, а руденьким дівчатам краще віддати перевагу природним кольорам.

Що стосується очей, найчастіше акцент робиться саме на них, тому не допускайте поширених помилок. Вибираючи тіні для повік, віддавайте перевагу не дуже темним кольорам: ці тони надають погляду нареченої втому і напруженість, а надто світлі відтінки підкреслюють синці та мішки під очима. Для основи варто вибрати природні кольори, а для акценту певних зон – більш насичені. Колір тіней повинен пасувати до кольору очей і волосся нареченої, а ось туш краще вибирати чорну або коричневу (якщо у вас світле волосся) і водостійку, адже сльози радості не повинні зіпсувати ідеальний макіяж.

Весільна мода досить консервативна: в макіяжі нареченої повинні бути тільки натуральні тони, які будуть підкреслювати природну красу дівчини. Надто яскравий макіяж не надто гармоніює з весільним вбранням. Також цікавий мінімалізм – мінімум косметики і підкреслення жіночності й ніжності. Тональні основи, легкий блиск і нейтральні відтінки тіней – це ідеальний макіяж з точки зору мінімалізму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему