Поради

Що таке лаунж-бар

Що таке лаунж-бар

Лаунж-кафе і бари існують зараз усюди. Варто з’ясувати, чого вам слід чекати, якщо захочете відвідати такий заклад.

 

Назва лаунж-бар пішла від слова «lounge», що у перекладі із англійської означає кімната для відпочинку або зала. Суть закладу полягає у наявності особливої відпочинкової зони. Оформлення таких закладів теж має на меті створити релакс-ефект. Хоча дуже часто лаунж-бари мають східний стиль оформлення чи елементи хай-тек. Приємне освітлення не дратує очей, а, навпаки, заспокоює. Дивани тут мають високі спинки і стоять у формі квадрата, так, що ви ніби заходите в окрему затишну кімнатку, відрізану від сторонніх поглядів. Музика у закладах звучить спокійна, приємна, розслаблювальна. До речі, у музиці теж існує такий термін, як лаунж, він означає легку музику, яка звучить фоново, не заважаючи вести розмови і релаксувати.

Найбільш популярна випивка у закладах лаунж – це коктейлі і дороговартісні алкогольні напої. Хоча сьогодні там вам можуть запропонувати і інші напої та навіть звичні страви. У деяких лаунж-закладах продаються навіть суші.

Знаходяться лаунж-бари зазвичай у зоні поруч із нічними розважальними закладами чи біля ресторанів. Це зроблено спеціально для того, аби відпочивальники, втомлені гучними розвагами і суєтою, змогли відокремитися від інших і побути на самоті, або ж із найближчими друзями чи близькою людиною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему