Поради

Еротичні переодягання: практичні поради для новачків (відео)

Еротичні переодягання: практичні поради для новачків (відео)

Попереду є чимало святкових вихідних, щоб спробувати щось нове і в сексі, в тому числі. Йдеться про практику кросдресингу або ж еротичного переодягання, яку можна використовувати для оновлення або додавання певної пікантності вашим відносинам з партнером. Як додати вогника в ваших сексуальних іграх, читайте в цьому матеріалі.

 

Що таке кросдресинг

Кросдресинг — це буквально носіння одягу протилежної статі для отримання естетичного і сексуальної насолоди. Також кросдресингом називають наслідування протилежної статі. Варто відзначити, що кросдресинг не є проявом трансцендентності, мова йде лише про подолання власних обмежень і розкритті певних форм сексуальності в несподіваних проявах.

 

Трішки історії

 Кросдресинг і "примірка" на себе іншої статі не є чимось новим для людства, можемо навіть пригадати дитячу казку про «Червону шапочку» і вовка. А народні цілителі знали, як додати людині більш жіночності або мужності, наприклад, за допомогою трав.

Однак в XIX столітті на практику кросдресинг було накладено табу. Наприклад, жінки не могли носити елементи чоловічого одягу, так що нинішні жінки в штанах - це фактично приклад кросдресинг. Зараз такі ж табу існують в мусульманських країнах. А носіння чоловіками жіночого одягу досі вважається неналежним на Заході.

 

Яким буває кросдресинг

 Кросдресинг буває частковим і повним. Якщо мова йде про повний кросдресинг, то це повне наслідування протилежної статі — верхній одяг, білизна, косметика тощо. До неповного кросдресингу відноситься, наприклад, використання косметики або тільки певні елементи.

 

Навіщо займатися кросдресингом

Подолання табу. Практика кросдресингу дозволить вам краще пізнати більше про особливості протилежної статі і її поведінку

Розширення можливостей. Кросдресинг допоможе вам не соромитися проявів протилежної статі у своєму житті та не вважати бажання купувати жіночий або чоловічий одяг проявом трансцендентності. Також ви дізнаєтеся більше про особливості одягу партнера і допоможете йому чи їй у безкінечних походах за одягом.

Близькість у стосунках. Елементи кросдресингу, наприклад, оформлення фото макіяжем в певних фоторедактора, може додати близькості в стосунках з вашим партнером або ж просто додасть гумористичні нотки. Також ви зможете уявляти це в інших ролях.

Додати перчинки. Кросдресинг додасть вогню у ваших стосунках. Щоб краще зрозуміти це, можете подивитися фільм «9 з половиною тижнів», де героїня переодягається в чоловіка і йде з ним на ділову зустріч.

Олена Кузьмич

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сім'я, Дозвілля
В тему