Поради

Найсмішніші комедії

Найсмішніші комедії

«Євротур»

Герой стрічки знайшов товариша в Німеччині, щоб оволодіти мовою країни. Згодом товариш-іноземець виявиться привабливою дівчиною. 

 

«Мачо і ботан»

Дуже весела комедія про пригоди не надто кмітливих поліцейських. Їм вперше доручають важливе завдання, яке вимагає розкрити злочини із торгівлі наркотиками. Але для цього необхідно проникнути на територію школи і навчатися там.

 

«Американський пиріг»

Відома усім комедія, яка продовжує лідирувати серед американських комедійних фільмів. Друзі уклали договір, згідно із яким вони мусять переспати із жінкою до того, як закінчать школу.

 

«Забійні канікули»

Для тих, хто любить чорний гумор. Звичайного фермера студенти на відпочинку приймають за страшного злочинця. Їхнє протистояння смішить, але має моторошні нотки.

 

«40-річний незайманий»

Герой стрічки досягнув успіху у всіх сферах життя, окрім сексуальної.

 

«Третій зайвий»

Бажання маленького хлопчика, загадане в дитинстві, стало дійсністю в дорослому житті. А забажав він оживити своє іграшкове ведмежа.

 

«Тупий і ще тупіший»

Веселі пригоди двох друзяк, які шукають дівчину, аби повернути їй загублену валізу. Але виявляється, що у валізі – величезна сума грошей, які призначалися як викуп за викраденого.

 

«Похмілля у Вегасі»

Традиційний американський гумор. Прокинувшись після вечірки, друзі не можуть згадати, що із ними трапилося. А коли поступово відтворюється ланцюжок подій, друзі приходять у шоковий стан від того, що накоїли.

 

«Однокласники»

Зустріч шкільних друзів після тридцятирічної розлуки викликає послідовність веселих і захопливих подій.

 

«Впритул»

Чекаючи народження первістка, герой фільму поспішає додому, але супутником його подорожі стане дивакуватий нахабний актор.

 

«Люблю тебе, чувак»

Весела історія про те, як чоловік, котрий не мав жодного друга, лише подруг. Згодом він вирішив одружитися. Але для цього йому конче потрібен друг. І такий знаходиться. Але він виявляється зовсім не такою людиною, як уявляв головний герой.

 

«Чумова п'ятниця»

Абсолютно різні матір і донька одного дня прокидаються і виявляють, що помінялися тілами.

 

«Так собі канікули»

Турбота про дітей лягає на плечі чоловіків, які водночас приятелюють і разом працюють над важливою угодою.

 

«Суперперці»

Ще одна стрічка про пригоди молодиків, охочих позбутися незайманості.

 

«Нестерпні боси»

Колеги по роботі, яких дістали начальники, вирішують позбавитися від своїх керівників і використовують для цього трохи дивні методи.

 

«Ципочка»

Модна кралечка одного дня прокидається у тілі чоловіка, до того ж, не дуже привабливого. Таке перевтілення допомагає їй краще зрозуміти чоловіків і своє несправедливе ставлення до них.

 

«Прикинься моєю дружиною»

У головного героя немає родини, але, щоб вразити товариша, прибрехав йому, що має чудову дружину. А коли друг просить познайомити їх, герой фільму користується допомогою колежанки – матір-одиначки. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему