В центрі уваги

«Не залишаємо своїх туристів без підтримки, де б вони не були», — Олена Чернець

«Не залишаємо своїх туристів без підтримки, де б вони не були», — Олена Чернець
Олена Чернець

Відправитися в захопливу подорож – приваблива перспектива для будь-якої людини. Але як організувати відпочинок так, аби все пройшло ідеально, а в пам’яті залишилися лише приємні спогади? Найпростіше і найправильніше рішення звернутися у перевірене турагентство – TRAVEL GUIDE (ТРЕВЕЛ ГІД), що у Луцьку.

Засновниця агенції Олена Чернець розповіла читачам t1.ua, чому планувати відпочинок та відкривати нові горизонти потрібно саме з TRAVEL GUIDE .

– Олено, розкажіть, будь ласка, про ідею відкриття туристичної агенції.

TRAVEL GUIDE – результат багаторічної праці в галузі туризму в Україні та за кордоном. Хоча ми – досить молоде агентство, та наша репутація відома далеко за межами Луцька, Волині та України. Завжди орієнтовані на високу якість сервісу й гнучку цінову політику. Ми опрацьовуємо та враховуємо побажання кожного туриста.

– Що пропонує TRAVEL GUIDE лучанам та гостям нашого міста?

В асортименті наших пропозицій як вже традиційні літні курорти Туреччини, Єгипту, Середземномор’я, так і екзотичні Гоа, Шрі-Ланка, Куба та Мальдіви; автобусні тури країнами ЄС з виїздом з Луцька; гастрономічні й екскурсійні тури смачними та мальовничими куточками України; захопливі й пізнавальні – з різноманітними активностями, як то катання на конях, знайомство та спілкування з дикими тваринами, програми шкільних подорожей. Також приймаємо іноземних туристів у рідному Луцьку й інших містах України.

– Чим саме TRAVEL GUIDE вирізняється з поміж решти туристичних компаній?

Окремою фішкою є організація сплавів на каяках ріками Стир, Іква та Західний Буг, озерами синьоокої Волині. 8 каяків на 16 місць, весла та рятувальні жилети гарантуватимуть безпеку і незабутні враження нашим туристам.

Інстапікніки теж є надзвичайно популярними серед лучан на іноземних гостей. З допомогою нашого туристичного агентства TRAVEL GUIDE Ви зможете «порвати» інстаграм найкрутішими фото з найбільш фотогенічних локацій і провести час, як справжні європейці. Оренда усього необхідного інвентарю уже включена до вартості туру!

Екскурсійні подорожі до Європи, які ми організовуємо з виїздом з Луцька, користуються неабиякою популярністю. З введенням безвізу українські туристи ще активніше підкорюють Європу. Були випадки, коли у туристів виникало бажання відвідати чергову європейську столицю всього за 2 дні до виїзду й ми з захопленням організовували таку подорож «від А до Я».

– Розкажіть, будь ласка, про неприємні ситуації, які можуть трапитись під час відпочинку та як від них уберегтися.

В останні роки, у зв’язку з тим, що український ринок авіаперевезень активно розвивається, формуються нові напрямки та льотні програми, почастішали випадки затримки авіарейсів. І тут варто зазначити, що TRAVEL GUIDE працює згідно здоговорів лише з надійними туристичними операторами, де затримки вильотів мінімальні. Окрема можливість, якою варто користуватися – це страхування від затримки або скасування рейсу.

Гаряча лінія TRAVEL GUIDE +38066 375 3750 – цілодобова. Ми не залишаємо своїх туристів без підтримки та допомоги, де б вони не були!

Наша адреса: м. Луцьк, вул. Шопена, 22 а, 1-й поверх, офіс TRAVEL GUIDE;
Також заходьте на наш сайт: travelguide.lutsk.ua
Або ж шукайте у соцмережах та телефонуйте: facebook: TRAVEL GUIDE; Тел./viber/whatsapp: +38066 375 3750

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: туризм, Дозвілля, Інтерв'ю
В тему