Поради

Секрети краси від Джулії Робертс

Секрети краси від Джулії Робертс

Джулія Робертс – жінка, яка зачаровує своєю красою і життєрадісністю. Сьогодні, маючи трьох дітей, вона виглядає неймовірно! Кому, як не їй, є чим поділитися з жіночою половиною людства? Читаємо і мотаємо на вус!

 

Для початку – найголовніший рецепт краси! Бути щасливою! Тоді ти випромінюєш світло і радість. Це ефективніше за всі дієти, креми і ботокс. Як каже Джулія, те, як ми виглядаємо, – відображення того, наскільки ми щасливі. Радійте життю! Депресія, неприємності і переживання моментально позначаються на обличчі. Саме внутрішнє відчуття щастя – основа краси. Обличчя, постава, манери – все це відображення нашого внутрішнього самовідчуття. Тому кращим засобом для краси Джулія Робертс називає обійми і поцілунки чоловіка.

Актриса часто усміхається – це її візитна картка. Вона прагне до того, щоб її зуби виглядали ідеально. Вранці вона кладе на зубну щітку подрібнену полуницю і чистить зуби. Це додає блиску емалі. І тільки після цього пускає в хід пасту з фтором. Раз на півроку обов'язково відвідує стоматолога.

Не можна залишати без уваги і свою фізичну форму! У цьому кращі помічники – не дієта, а активний спосіб життя і заняття спортом. Джулія Робертс віддає перевагу аеробіці, йозі, кікбоксингу, а вранці полюбляє влаштовувати пробіжки. Актриса не дотримується дієт і строгих правил харчування, але стежить, щоб в її раціоні були фрукти, ягоди та зелень. Це зберігає еластичність її шкіри, свіжість і молодість. Плюс до всього Джулія виключила зі свого раціону солодощі й хлібобулочні вироби.

 

Догляд за шкірою і макіяж

Вона не вважає за потрібне збирати на своїй поличці багато баночок з кремами і всілякими лосьйонами. Це, на її думку, – зайве. Зірці досить крему з захисним SPF-ефектом і крему для шкіри навколо очей.

Секрет молодості – в зволоженні шкіри. Для догляду за собою Джулія Робертс використовує оливкову олію, або додаючи в крем, або просто наносячи його після душу на тіло. Перед виходом на червону доріжку в босоніжках Джулія Робертс наносить оливкову олію на ступні і одягає шкарпетки – ступні після цього неймовірно гладкі і доглянуті!

Робертс – не прихильниця вигадливого і надто яскравого макіяжу. Головне для неї – вигідно підкреслити природну красу, не вносячи сильних змін яскравими фарбами. Її вибір – це абсолютний мінімум. Вона накладає на верхню повіку тоненький вигин підводки, кілька шарів якісної туші, яка не дає навіть натяків на грудочки. Туш актриса наносить на вже підкручені вії. І помада або блиск для губ – все, образ завершений! Зрідка Джулія Робертс може додати трохи золотистих тіней.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему

Останні матеріали