Поради

Розкішне волосся: підказки від зірок

Розкішне волосся: підказки від зірок

Волосся – одна з головних прикрас жінки і, безсумнівно, кожній хочеться, щоб воно було здоровим і виглядало красиво, з такою надією ми схильні прислухатися до рекомендацій не тільки фахівців у цій галузі, а й до порад тих, чиє волосся викликає захват і легку заздрість. Зірки подіуму, шоу-бізнесу, кінематографу зазвичай не роблять секрету зі своїх методів догляду за волоссям, то чому б не скористатися їхніми порадами.

 

Мішель Пфайфер

Змішати 2 яєчних жовтки, чверть чашки меду, 25 грамів рому. Для полоскання 25 грамів яблучного оцту розчинити в склянці води.

Спочатку треба підігріти мед (щоб став рідким), потім злегка охолодити і нанести на корені волосся. Яєчні жовтки збиваються з ромом, суміш нанести на волосся по всій довжині. Після цього одягнути шапочку для душу, замотати голову рушником і тримати маску хвилин двадцять. Після закінчення цього часу змити маску теплою водою. Можна скористатися м'яким шампунем. На завершення процедури ополоснути волосся розчином яблучного оцту.

 

Пенелопа Крус

Змішати каву (натуральну мелену), плід манго, кленовий сироп, корицю і перепелині яйця. Маску актриса рекомендує тримати на волоссі протягом години, а потім змити без використання шампуню.

 

Кетрін Зета-Джонс

Відома актриса в якості маски для волосся використовує мед, розбавлений світлим пивом. За словами знаменитості, така маска робить волосся міцним і шовковистим, а також дозволяє боротися з посіченими кінчиками. Принцип дії простий: медово-пивну маску обережно втерти в шкіру голови і коріння волосся, тримати її 30-40 хвилин, потім помити волосся шампунем.

 

Джулія Робертс віддає перевагу маскам з... домашнього майонезу

Та й дійсно, натуральний майонез дуже корисний продукт, адже його готують з яєчних жовтків, рослинної олії, порошку гірчиці. Всі ці інгредієнти і разом, і окремо, позитивно впливають на стан волосся. Тримати маску з майонезу на волоссі слід двадцять-тридцять хвилин, за цей час і шкіра голови, і цибулини волосся встигнуть ввібрати (наскільки це можливо) всі необхідні поживні речовини.

 

Лінда Євангеліста

Що зберегти волосся від наслідків частого перефарбовування, Лінда щотижня робить для них лікувальні грязьові маски. Наносити маску потрібно на вимите волосся по всій довжині і змити через 10-15 хвилин.

 

До речі, максимально нешкідливе фарбування – мабуть, найголовніша тенденція в догляді за волоссям у зірок. А ще особливу увагу вони приділяють вибору миючих засобів для волосся. Саме тому Моніка Белуччі обирає шампунь для ламкого волосся і зволожуючий кондиціонер з аргановою олією і насінням льону. Нев'януча Софі Лорен користується виключно дитячим шампунем, вважаючи його використання одним з головних факторів у збереженні краси волосся, а Анджеліна Джолі тонує волосся за допомогою засобів Aveda (один з найбільш нешкідливих на сьогодні барвників). Але на відміну від домашніх засобів оздоровлення і догляду за волоссям, які більш-менш універсальні, готова косметика розрахована на певний тип волосся і призначена для вирішення певних проблем. Тому, купуючи той чи інший засіб (особливо з професійної лінії догляду), краще орієнтуватися все-таки на своє волосся та рекомендації фахівців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему