Поради

Підбираємо краватку для нареченого

Підбираємо краватку для нареченого

Образ нареченого не буде гармонійним без правильно підібраної краватки.

 

Отже, вибираючи краватку, зверніть увагу на її колір, матеріал і малюнок. Краватка, сорочка і костюм повинні поєднуватись один з одним. Краватка без малюнка гарно виглядає з візерунчастими тканинами, наприклад, із сорочкою в клітинку або смужку.

Багато що залежить і від комплекції нареченого. Так, струнким і високим – підходять широкі галстуки. Повним – слід віддати перевагу краваткам з малюнками геометричних фігур. Низьким і струнким чоловікам рекомендується носити однотонні краватки. А низьким і повним – поліпшить фігуру строкатий галстук.

 

Чим замінити краватку нареченого?

Не всі чоловіки люблять носити краватку. Чому б не замінити його красивим «метеликом» або бантом? Чорний метелик чудово виглядає зі смокінгом, а білий – з фраком.

Замість традиційної краватки можна використовувати цікаві комбінації із шийною хустинкою. До комірця-метелика підійде довга хустка з великим вузлом. Його прийнято прикрашати шпильками з маленькою перлиною або діамантом. Якщо наречений буде одягнений у фрак, френч або жакет-сюртук, будь-яка із шийних хустинок ідеально доповнить його образ.

І ще одна порада: купуючи весільне вбрання нареченому, не варто орієнтуватися лише на оригінальність і екстравагантність, візьміть із собою хороший смак і почуття міри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему