Поради

Нижня білизна для нареченої

Нижня білизна для нареченої

Підготовка до весілля вимагає чималих зусиль. Потрібно продумати кожну дрібницю, кожен елемент образу, щоб він був бездоганним. Не є винятком  і нижня білизна для нареченої. Адже недарма кажуть, що чим елегантніша і дорожча на жінці нижня білизна, тим впевненіше вона себе почуває.

 

Купувати білизну потрібно вже після того, як ви придбали весільну сукню. Краще всього вибрати комплект без будь-яких надмірностей: все-таки білизна – річ інтимна і не повинна бути виставлена ​​на загальний огляд.

Якщо хочеться здивувати нареченого красивим комплектом, можна купити його заздалегідь і переодягнутися перед першою шлюбною ніччю. Яку білизну ви не вибрали б, розмір повинен вам ідеально підходити. Робіть ставки не тільки на зовнішній вигляд білизни, але і його якість!

 

Види весільної нижньої білизни

 

Комбінація

Милі напівпрозорі мереживні сорочки додадуть шарму і впевненості будь-якій жінці. Але, на жаль, далеко не завжди фасон вбрання допускає наявність під ним комбінації, тому сучасні дизайнери розробили модель, яка представляє собою щось середнє між боді і нічною сорочкою.

 

Боді

Оскільки швів у боді практично не видно, це прекрасний варіант для суконь з дуже тонкої тканини і облягаючих нарядів. Є варіації, прикрашені мереживами і різними вставками, відтак виглядає така білизна дуже ефектно і сексуально.

 

Корсети

У поєднанні з елегантними підв'язками для панчіх корсети є класичною варіацією весільної білизни. Як правило, їх шиють із щільної тканини на силіконових або залізних кісточках, а шви досить помітні, тому корсет не підійде для занадто облягаючої сукні або наряду з тонкої тканини. Цікавим варіантом є напівкорсет: він зручніше корсета, але при цьому підтримує груди і підкреслює вигини фігури куди краще, ніж звичайний бюстгальтер.

 

Комплект-двійка

Бюстгальтер і трусики – безпрограшний варіант для створення ідеального весільного образу. У салонах білизни представлений величезний асортимент різних моделей із всілякими вставками, бантиками, мереживами та іншими елементами декору. Як правило, такі комплекти дуже практичні: ви цілком зможете їх носити і після весілля, чого не скажеш про корсети.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему