Поради

Весілля: як правильно вибрати взуття

Весілля: як правильно вибрати взуття

Для кожної дівчини весілля – це найважливіший день, в який все має бути ідеальним і продуманим: від організації свята до наряду і взуття нареченої.

 

Особливо взуття: практично все весілля наречена проводить на ногах. Тому взуття повинно бути не тільки красивим, але і максимально зручним. Отже, як вибрати ідеальну пару взуття на весілля?

Як правило, все розмаїття весільного взуття в модних салонах і журналах зводиться до вибору туфельок-човників, балеток або чобітків на підборах.

 

Туфлі-човники

Це взуття для нареченої-принцеси, яка буде насолоджуватися тим, що відбувається, рухаючись повільно і граціозно. Високий тонкий каблук стане прекрасним доповненням до вашого образу.

Але майте на увазі: чим вищий каблук ваших туфельок, тим сильніше візуально зменшиться довжина сукні!

 

Балетки

Якщо програма весільного свята дуже насичена, то вибирайте взуття без каблука або балетки. Багато танцювати, брати участь в конкурсах і фотографуватися, наприклад, на тлі природи де-небудь за містом, набагато зручніше і комфортніше без каблука. І вам ніщо не завадить насолодитися своїм святом.

 

• Туфлі на платформі варто вибрати тим, хто не в силах відмовитися від високого каблука, але і комфорту позбавлятися не хоче. Платформа дозволяє поєднати грацію і жіночність ходи, яку надає каблук, з комфортом стійкої підошви.

• Туфлі чи босоніжки на танкетці – хороший вибір для тих наречених, які будуть одягнені в коротке плаття. Дівчину невисокого зросту таке взуття візуально зробить вищою. Володарка стрункої фігури взуття з танкеткою особливо порадує, оскільки підкреслить всю красу фігури.

 

5 порад нареченій при покупці весільного взуття

1. Зверніть увагу на те, що колір туфель повинен гармонійно поєднуватися з кольором весільного плаття, але туфлі не повинні бути темнішими.

2. Фактура взуття і тканина весільного наряду повинна відповідати одна одній. Приміром, до ажурних туфельок підійде мереживне плаття, а до атласного – лаковане взуття.

3. Якщо ви зупинили свій вибір на весільних туфлях з відкритою п'ятою, беріть модель з ремінцем, який щільно фіксує ногу.

4. Збираючись в магазин підбирати весільне взуття, не забудьте захопити клаптик тканини вашого плаття. Так ви точніше підберете колір туфель.

5. Якщо є хоч найменший сумнів у зручності вибраного взуття – не шкодуючи, відкладайте його в бік. Весілля – той випадок, коли не варто ризикувати хорошим настроєм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему