Поради

Вбрання для сміливих наречених: короткі весільні сукні

Вбрання для сміливих наречених: короткі весільні сукні

Все частіше наречені обирають короткі весільні сукні. Це зручно, оригінально і вигідно підкреслює їх красу та індивідуальність.

 

Коротка весільна сукня має кілька незаперечних переваг. По-перше, таке вбрання дозволить нареченим відчути себе несхожими на інших. По-друге, короткі сукні забезпечать їм максимум уваги з боку гостей.

До того, коротка весільна сукня набагато зручніша, ніж довга. У такому вбранні набагато легше пересуватися, танцювати, гуляти або сідати в автомобіль. Наречена в короткій сукні розкута і почувається впевнено.

До речі, коротку сукню потім можна буде одягнути на свято або вечірку, а довга, швидше за все, просто висітиме в шафі. Навряд чи ви зможете одягнути її куди-небудь ще.

Коротка весільна сукня – це можливість показати шикарні туфельки, а в довгій сукні взуття нареченої часто залишається без уваги. Це може бути також і стильна висока шнурівка, і високі елегантні чобітки або ж черевички середньої довжини – вибір обмежується тільки вашою фантазією.

У короткій весільній сукні виграшно буде почувати себе практично будь-яка наречена, головне – правильно підібрати фасон і образ.

Особливо вдало виглядають короткі сукні на дівчатах невисокого зросту: пишні довгі сукні візуально зменшують ріст, у той час як коротке весільне вбрання подовжує фігуру.

Якщо у вас повна статура, але тонкі щиколотки, вибирайте сукні в стилі New Look: елегантний, жіночний, романтичний стиль підкреслить ваші достоїнства і приховає вади.

Якщо ж вашій фігурі, навпаки, не вистачає округлих форм, то пишні волани і великі мережива додадуть об’єму в потрібних місцях.

Якщо ж у вас довгі і стрункі ноги та ідеальна фігура, то будь-яка довжина прикрасить вас. У вашому розпорядженні все, що можна собі уявити: сукні-сорочки, сукні-квадрати, сукні-волани, пишні спідниці з вузькою талією, спідниці з довгим шлейфом.

Якщо ви зважилися і зупинили свій вибір на короткій сукні, то це зовсім не означає, що вам доведеться відмовитися від головного убору. Вибирайте все, що вам подобається, – це ваш день! Фата, діадема, капелюшок або стильна зачіска? З короткою сукнею доречний будь-який з цих варіантів.

Традиційний весільний аксесуар нареченої – фата – у поєднанні з короткою сукнею виглядає особливо відмінно. А діадема або кокетливий капелюшок з вуаллю однаково добре виглядають в ансамблі з пишним коротким нарядом або ж подовженим платтям вільного крою, надаючи йому своєрідний шарм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему