Поради

Ідеї для весільного манікюру

Ідеї для весільного манікюру

Безумовно, день весілля – це найдивовижніший і довгоочікуваний момент у житті кожної жінки. Наречена, одягнена в красиву сукню, завжди буде в центрі уваги. І щоб образ був дійсно гармонійним, потрібно врахувати кожну дрібницю: і зачіску, і аксесуари, і макіяж та весільний манікюр.

 

Французький манікюр

Це вічна класика, традиційний варіант для наречених. Основною перевагою цього типу манікюру вважається його здатність маскувати дефекти нігтьової пластини і підкреслювати природну красу рук.

Класичні відтінки – це прозорий бежевий або рожевий, а на кінчики нігтів наносять лак білого кольору. Можна і урізноманітнити манікюр, прикрасивши один з нігтів ліпленням або малюнком. Білий лак також можна замінити будь-яким іншим – це і буде так званий авангардний френч. Цікавою ідеєю може стати нанесення на кінчик нігтя блискіток, таке напилювання найбільш елегантно виглядає на закруглених нігтиках.

 

Об'ємні аплікації

Багато дівчат вважають за краще спочатку зробити акрилове або гелеве нарощування нігтів, а потім наносити на них розпис або об'ємний декор. І це не дивно, адже штучні нігті набагато міцніші, ніж натуральні, та й наносити на них малюнок простіше.

Прикрасити нігті можна чарівним ліпленням в тон прикрасам або декору на сукні. Ліплення виглядає дуже красиво, але воно недовговічне, тому робити його потрібно за день-два до весілля, а через кілька днів після свята відвідати майстра, щоб зняти прикраси.

 

Однотонний манікюр

Яскравий колір нігтів – дуже сміливе рішення для весільного манікюру. Варто пам'ятати, що такий дизайн підходить далеко не кожній нареченій, адже найбільш ефектно яскраві нігті будуть виглядати в комплекті із сукнею, на якому присутні такі ж яскраві елементи.

Щоб зробити манікюр більш святковим, можна прикрасити один або кілька нігтів стразами або малюнками. У моді і однотонний манікюр пастельних відтінків, він підходить дівчатам зі смаглявою шкірою, а також нареченим, які вибрали сукню кольору айворі, беж або кремового відтінку.

 

Нейл-арт

Нейл-арт – мистецтво художнього розпису за допомогою фарб і тонких пензликів. Малюнок ви зможете визначити самостійно або зі своїм стилістом. Це можуть бути як традиційні квіти, геометричні орнаменти або абстрактні лінії, так і весільна символіка: сплетені кільця, голуби або оригінальний принт. Можна прикрасити пару нігтів вензелями або заголовними буквами імен пари, символічними написами.

 

Мереживний манікюр

Мереживний манікюр – це одне з найбільш трендових напрямів весільної моди. Мереживо асоціюється у нас з романтикою, легкістю і внесе родзинку в образ нареченої. Професіонали зможуть підібрати мереживні вставки будь-якого відтінку, перетворивши звичайний манікюр у справжній шедевр.

Для декору нігтів підійде тонке мереживо, яке можна купити в будь-якому магазині тканин.

 

Акцент на одному нігті

Безперечно, манікюр, в якому акцент зроблений на безіменний ніготь, не може не привертати уваги. Адже саме на цей палець нареченій одягатимуть обручку, а значить, всі погляди гостей будуть спрямовані на нього. Можна забарвити цей нігтик лаком іншого кольору, який буде контрастувати із загальною колірною гамою манікюру, покрити його художнім розписом, стразами, об'ємним ліпленням – варіантів багато.

 

Втім немає межі досконалості, головне – довірити свої нігтики професійному майстру і насолоджуватися шедевром! Навіть за допомогою такої незначної деталі образу як манікюр ви зможете висловити свою індивідуальність і продемонструвати своє безперечне відчуття стилю!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему