Поради

Весільна фата: яку вибрати?

Весільна фата: яку вибрати?

Віддавна фата нареченої була уособленням непорочності та чистоти. Однак традиція одягати її то згасала, то розпалювалася з новою силою. Деякий час модним вважався відступ від традиційного весільного вбрання і заміна такого аксесуара, як весільна фата, капелюшками, вінками і прикрасами.

 

І хоча будь-яка, не тільки весільна, мода досить мінлива, в ній все періодично повертається «на круги своя». Тому зараз, як і багато років тому, більшість наречених все частіше вибирають класику: фату в поєднанні з короткою або довгою весільною сукнею. Виняток становлять хіба що жінки, які виходять заміж повторно, але навіть у цьому випадку на використання фати не накладається табу. Адже такий вибір робить образ нареченої романтичним й урочистим.

Які моделі фати сьогодні є найбільш популярними? Без сумніву, пальма першості належить пишній багатоярусній фаті середньої довжини. Такий елемент вбрання виглядає ефектно незалежно від того, чи спадає вона з високої зачіски нареченої водоспадом чи м'яко струмує з-під невеликого вінка.

Вам більше подобається фата, облямована по краю мереживом, вишивкою або атласною стрічкою? Сміливо вибирайте цей варіант, якщо цей аксесуар гармонійно поєднується з деталями вашої весільної сукні. Прикрашена стразами, дрібними квіточками або невеликими аплікаціями весільна фата буде виглядати дуже вишукано та оригінально. Однак слід врахувати, що довжина фати повинна бути середньою, в іншому випадку її численні складки приховають орнамент.

До короткої весільної сукні підійде фата практично будь-якої довжини. Якщо ви прихильниця екстремально короткої весільної сукні, підберіть до неї довгу фату, що переходить у шлейф. Вона прикриє плечі під час вінчання, додасть врівноваженості та гармонії вашому образу.

Зупинивши свій вибір на багатошаровій фаті, підберіть варіант моделі із широкою каймою з мережив або фігурним обрамленням. Неординарний образ нареченої допоможе створити наряд в стилі «амазонка» з елегантним циліндром і довгою, прикрашеною стразами або перлами фатою на зачесане назад волосся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему