Поради

Оригінальний букет нареченої

Оригінальний букет нареченої

Весільний букет надає образу нареченої особливої чарівності, але для створення яскравого і неординарного образу деколи одних квітів та декоративних рослин недостатньо. Пропонуємо вам підбірку найоригінальніших ідей для букетів нареченої.

 

Букет з ґудзиків

Такий варіант хороший не тільки тим, що він незвичайний, він стійкий до будь-яких атмосферних явищ, не в'яне, а якщо у дівчини алергія на квіти, то є абсолютно ідеальним рішенням. Декорувати такий букет можна намистинами, мереживом, стрічками, тканинами. За вагою композиція може досягати 2-3 кілограмів, тому враховуйте це при виборі розміру і матеріалів для букета. І пам'ятайте: хендмейд завжди в моді, бо якщо вам до душі екстравагантність, сміливо вибирайте букет з ґудзиків.

 

Букет з брошок

Весільні композиції з брошок і прикрас прекрасно доповнять вінтажний стиль. Вони виглядають дуже вишукано і елегантно, а наречена може з гордістю заявити, що її букет неповторний. Основою букета є всілякі брошки, підвіски, сережки, великі намистини, бісер, прикрашається конструкція стрічками і мереживами.

До речі, можна скомпонувати брошки із живими або тканинними квітами – таке поєднання буде виглядати дуже вишукано і більш ніжно, ніж букет з одних прикрас. Брошки закріплюються на дріт, а потім скручуються між собою і перев'язуються стрічкою. «Листя» таких видозмінених квітів можна зробити з тканини або бісеру. Вибирайте для букета такі елементи декору, які будуть гармоніювати з вашою сукнею.

 

Весільний букет з кульок

Незвичайний і екстравагантний букет нареченої можна зробити і з кульок. Це можуть бути звичайні та повітряні кульки різних розмірів і форм, які просто пов'язують воєдино. По-дитячому? – Безперечно, але дуже мило.

 

Букет з черепашок

Напевно, кожна людина привозить з поїздок на море всілякі сувеніри: гілочки корали, ракушки, морських зірок, засушених крабів – всього не перелічити. Так чому б не використати це при створенні незвичайного весільного букета? Що вже говорити про весілля в морському стилі або свято на березі океану або моря, де такі «дари природи» будуть виглядати цілком органічно.

 

Букет з цукерок

Ефектний, яскравий, а головне смачний весільний букет обійдеться недорого, але при цьому запам'ятається оточенню. Єдине «але»: підходить такий букетик тільки для осінніх або зимових весіль, адже влітку він просто почне танути. Виготовити таку композицію можна у формі букета, кошика або невеликого каскаду – кожен варіант хороший по-своєму.

 

Весільний букет із фруктів

Весільний букет із фруктів відмінно впишеться в свято в стилі еко. Головне – підібрати такі фрукти, які гармонійно виглядають і не потечуть в найвідповідальніший момент. Замовляють таку композицію за тиждень до свята, щоб фахівець зміг зрозуміти ваші уподобання і стиль. Цікаво виглядають червоні і зелені яблука, фіолетові сливи, гілочки чорної смородини і калини. Внести в композицію різноманітність можна за допомогою колосків, польових квітів, лугових трав.

Букети нареченої з незвичайних матеріалів – це можливість виділитися з натовпу, продемонструвати свою оригінальність і вишуканість, внести в образ нові фарби і привабливі нотки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему

Останні матеріали