Поради

Букет нареченої з білих троянд

Букет нареченої з білих троянд

Головна прикраса весілля – це наречена. Будь-якій дівчині в день свого весілля хочеться виглядати особливо жіночною, ніжною і неповторною. Весільний букет, подарований майбутнім чоловіком, стане відмінним доповненням до її образу. Яким же має бути букет нареченої?

 

Правило перше – тільки живі квіти!

Мода на них не пройшла з роками і, напевно, буде вічною. При замовленні букета для нареченої обов'язково вимагайте, щоб квіти були свіжими, оскільки вони будуть знаходиться без води довгий час і повинні гарно виглядати.

 

Правило друге – звертайтеся до фахівців

Професійний флорист при підборі можливих варіантів врахує всі нюанси: і ріст нареченої, і колір очей, і форму сукні. Майстер квіткових композицій зможе зробити так, аби букет був гармонійним доповненням до весільної сукні. Замовляти весільний букет потрібно заздалегідь. Якщо ви раптом оберете для букета рідкісні квіти, їх потрібно буде везти здалеку – це займе деякий час.

 

Правило третє – не забувайте про зручність

Іноді при виборі квітів наречені настільки захоплюються, що забувають про те, що нареченій потрібно буде цілий день носити із собою цей букет. Уникайте квітів з різким запахом, адже від них може розболітися голова. Букет не повинен бути важким. Якщо ви збираєтеся вінчатися, то варто відмовитися від яскравих і зухвалих кольорів.

 

Букет з білих троянд – універсальне рішення

Якщо наречена відмовляється показати нареченому свою сукню, і він не знає, які вибрати квіти до тону її образу, то букет з білих троянд – безпрограшний варіант. Білий колір підходить до всього. Найпопулярнішим, як стверджують флористи, є круглий букет з білих троянд. Його зручно тримати, і тому він дуже практичний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему