Поради

Весільні аксесуари для нареченого

Весільні аксесуари для нареченого

Наречений і наречена – головні персонажі казки під назвою «весілля».

Красивий наречений поруч із красунею-нареченою завжди викликає захоплення і море компліментів. Але для цього недостатньо просто придбати костюм – до нього потрібно підібрати весільні аксесуари.

 

Ремінь

Чоловічі брюки зазвичай тримаються на талії за допомогою ременя. Дорогий ремінь, підібраний зі смаком, додасть максимум елегантності та стилю нареченому. Ремінь, костюм і взуття повинні ідеально підходити один до одного. З чорними брюками поєднується того ж кольору ремінь. Білий костюм краще виглядає з більш світлим ременем.

 

Вишукані дрібниці

Костюм нареченого і аксесуари покликані складати єдине ціле. Вибираючи додаткові елементи до костюма, враховуйте колірну гаму та особливості матеріалів. Так, срібні запонки і срібний затискач для краватки відмінно виглядатимуть на тлі світлої сорочки.

Серед весільних аксесуарів, що додають образу нареченого особливого шарму, слід виділити численні шпильки, запонки, браслети, годинник. Найголовніша вимога до них – мінімалізм і непомітність. Наприклад, величезний золотий ланцюжок буде виглядати як мінімум вульгарно і зіпсує весь вигляд нареченого. Теж стосується годинника і браслета.

Біла кишенькова хустинка із шовку традиційно використовується в чоловічому костюмі,щоб додати йому урочистості та елегантності. Хустинку складають трикутником і поміщають в нагрудну кишеню піджака.

Весільний костюм часто доповнює бутоньєрка, яку чіпляють з лівого боку. Для цього можна використовувати як одну квітку, так і декілька. Основне правило – «букет нареченого» ​​повинен гармоніювати з квітами нареченої.

Деякі пари, наприклад, вибирають тематичні святкування. У такому разі одяг нареченого і нареченої повинен відповідати темі. Нерідко велику роль в створенні необхідного образу відіграють саме додаткові аксесуари до костюма нареченого. Це можуть бути всілякі капелюхи, тростини, парасольки, окуляри, нестандартні краватки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему