Поради

Цікаві ідеї для запрошень на весілля

Цікаві ідеї для запрошень на весілля

Сьогодні майбутнім молодятам запропоновано величезний вибір запрошень на весілля, починаючи із звичайних листівок і закінчуючи справжніми дизайнерськими шедеврами, створеними за індивідуальним проектом.

 

Запрошення на весілля – такий же важливий атрибут, як букет нареченої або вибір банкетного залу, тому перш ніж купувати листівки, потрібно продумати кожну дрібницю:

Де і коли буде проводитися весілля;

Вкажіть час проведення заходів: викупу нареченої, одруження або виїзної церемонії, вінчання, банкету;

Якщо свято буде стилізованим, потрібно попередити про це гостей і вказати можливий дрес-код;

Цікавим варіантом стане розробка запрошень в одній колірній гамі з вбранням або букетом нареченої;

Розсилають запрошення заздалегідь, хоча б за місяць до весілля. Звичайно, можна запросити і усно, але вашому гостю буде куди приємніше отримати адресовану особисто йому листівку.

 

Вінтажні запрошення

Старі брошки, мережива, стрічки, хитромудрі візерунки та орнаменти, намистини, пір'я – все це можна використовувати для оформлення запрошення. При бажанні можна зробити запрошення навіть зі старих вінілових платівок, оформивши її мереживом. У декорі використовується переважно пастельна гама тонів, але можна доповнити її і яскравими акцентами. Квілінг, декупаж, кракелюр, штучне зістарювання – це техніки, які допоможуть вам створити незабутні шедеври своїми руками.

 

Афіші і постери

Чому б не замінити звичайні листівки оригінальними постерами або афішами? Залишитися до такого стилю байдужим просто неможливо! Зробити такий квиток в принципі не надто складно: від вас буде потрібно копія фотографії, картон і красивий напис! На звороті можна написати текст запрошення і вказати, де відбуватиметься дійство.

 

3апрошення-смаколик

Це запрошення два в одному: і корисна інформація, і смачний бонус. Можна надрукувати фотографію молодят на обгортці за допомогою кольорового принтера, всередину вкласти шоколадку і запакувати. При бажанні можна зробити запрошення-бонбоньєрку: зшити напівпрозорі мішечки з фатину або органзи, вкласти в них аркуш паперу з надрукованим запрошенням, попередньо скрутивши його в трубочку, а місце, що залишилося, заповнити драже або цукерками.

 

Запрошення-пазл та орігамі

Запрошення-головоломка може стати веселим рішенням, адже багато людей обожнюють складати пазли. Це можуть бути шматочки одного великого пазла, або листівка, яку потрібно скласти з частин. Не менш цікавим варіантом є запрошення-кросворд: слова можуть бути нескладним, зате з букв гості складатимуть послання від молодят. Найпростіші варіанти запрошень з паперу – це знайомі всім з дитинства літачки і кораблики, їх можна прикрасити стрічками або квітами.

 

Сувої

Один з варіантів найпростіших і в той же час красивих запрошень – це сувій. Досить придбати красивий папір або самостійно зістарити звичайний аркуш А4, надрукувати на ньому текст, закрутити у вигляді сувою і скріпити стрічкою або брошкою.

 

Контрастні запрошення

Це класичний варіант, але він хороший тим, що підходить як для традиційного, так і для весілля в певному кольорі. Можна поекспериментувати з фактурами, шрифтами, поєднаннями різних дуже популярних кольорів: бірюза, шоколад, сонячний жовтий, фіолетовий, червоний та інші. Цікавим варіантом стануть запрошення листівки з ефектом омбре – градієнтним переходом від світлого відтінку до більш темного.

 

Обкладинка роману

Це відмінний варіант почати підготовку до весілля з написання книги свого кохання. Можна зробити запрошувальну листівку, оформивши її у вигляді обкладинки любовного роману, прикрасити її фотографіями молодят, красивими картинками і весільною символікою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему