Поради

5 ознак того, що ви інтроверт, навіть якщо не знаєте про це

5 ознак того, що ви інтроверт, навіть якщо не знаєте про це

Багато людей сприймають інтровертів як сором'язливих, замкнутих людей, які будь-якими шляхами прагнуть залишатися всередині свого власного світу. Але насправді ця людина може бути зовні доволі привітна і комунікабельна і не показувати ніяких ознак сором'язливості, але при цьому в собі бути інтровертом.

1. Ви не раді знайомству з новими людьми

Це не означає, що ви не вмієте дружити або відчуваєте проблеми в спілкуванні. Просто деякі люди мають приховане бажання постійно розширювати коло своїх знайомих, вміють легко і швидко сходитися з людьми. Ви - ні.

2. Ви вмієте добре говорити, але не берете участь в обговореннях

Якщо людина інтроверт, то це зовсім не означає, що вона не здатна виступати на публіці. Ще як здатна! Але після блискучого виступу, доповіді або лекції ви не дуже любите відповідати на питання чи брати участь в суперечках.

3. У вас є друзі-екстраверти

Протилежності притягуються, так що цілком природно, що у вас можуть бути надзвичайно активні у спілкуванні друзі. Але ви цінуєте свій особистий простір, тому іноді просто втікаєте від них у світ спокою та самотності.

4. Ви не любите великі скупчення людей

Концерти, вечірки, натовп на вулицях, змушують вас відчувати себе незатишно і вразливо. У вас немає панічного страху, але кожен раз з'являється підсвідоме бажання швидше покинути це неспокійне місце.

5. Ви вірний друг

Інтроверти зазвичай дуже лояльні і чесні люди. Вони є, як правило, самодостатніми особистостями, які цінують в дружбі саме відносини, а не ті вигоди, які вона може приносити.

Ви інтроверт? Тепер ви знаєте…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Кар'єра, інтроверт
В тему