Поради

10 звичок щасливого життя!

10 звичок щасливого життя!

Щасливу людину впізнаєш здалеку – вона заряджає оточуючих своїм позитивом і з впевненістю дивиться у майбутнє, оскільки точно знає, чого хоче, а ще краще – вона знає, що в неї все вдасться так, як треба.

Прості звички, які допоможуть вам почуватись щасливими.

1. Вставайте тоді, коли запланували

Якщо ви поставили будильник на 6:30, вставайте з ліжка відразу після того, як він продзвенить. Чому це так важливо? Тому що це перша обіцянка, яку ви повинні стримати в цей день.

2. Чітко організуйте свій ранковий розпорядок

Звичні дії вранці допоможуть вам швидше прийти в себе і включитися в роботу. Душ. Чистка зубів. Зачіска. І, що більш важливо, вибір одягу, що підходить до нагоди.

3. Медитуйте

Це найкраще, що можна зробити вранці після душу, коли ви вже більш-менш прокинулися. Знайдіть 5-10 хвилин, щоб посидіти в тиші.

Просто прислухайтеся до себе. Це допоможе вам зрозуміти, як ви починаєте свій день: ви розчаровані, щось гнітить вас, або, навпаки, відбувається щось прекрасне?

4. Харчуйтеся регулярно

Їжте в один і той же час, причому бажано їжу, яку ви приготували заздалегідь. Це допоможе вам не пропускати обіди і не забувати про їжу протягом дня.

5. Проводьте маленькі перерви з користю
Протягом дня у вас з'являються короткі проміжки вільного часу. Ми звикли витрачати цей час на перевірку соціальних мереж, перегляд відео на YouTube та інші непотрібні справи.

Замість них помістіть на головну сторінку корисні додатки - для вивчення іноземних мов, читання книг і так далі. Використовуючи маленькі перерви для корисних справ і відмовляючись від бездумного споживання інформації, ви формуєте звичку до навчання.

6. Пам'ятайте: вільний час - це вільний час

Ця порада для трудоголіків і підприємців, які забувають, що «вільний час» не означає «робота над новими проектами». Це час, який не потрібно витрачати на роботу.

7. Контролюйте свої фінанси

Фінанси породжують багато стресу і занепокоєння. Але це не гроші викликають стрес, а хаос у фінансових справах і нерозуміння, як ними управляти.

8. Зустрічайтеся з новими людьми

Спілкування з новими людьми забезпечує натхнення як ніщо інше. Може, хтось регулярно читає ваш блог? Напишіть їм email. Може, є місцевий власник бізнесу, у якого ви хотіли б повчитися? Запросіть його на каву.

9. Балуйте себе

Задоволення - це частина життя. Так, дисципліна багато значить, але іноді настає такий момент, коли вам потрібно відпустити себе, щоб знову потрапити в потік.

10. Пишіть в щоденник перед тим, як лягти спати

Нехай написання хоча б пари рядків в щоденник стане вашою щоденною звичкою. Ви можете писати про пережите досвіді або про свої плани, можете записувати вірші або пісні, писати про те, що вас турбує і як ви з цим справляєтеся. Неважливо, що саме ви напишете, важливо, що ви це зробите.

Будьте щасливі!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему