Люди

8 ідеальних зіркових пар, які довели, що кохання не існує

8 ідеальних зіркових пар, які довели, що кохання не існує

Їм заздрили мільйони, їх називали ідеальною парою, вони сяяли усмішками на червоних доріжках… Одначе казкове кохання цих парочок було з невеликим терміном придатності. Хто вони, зіркові пари, які довели на своєму прикладі, що вічної любові не існує?

Анджеліна Джолі, Бред Пітт та Дженніфер Еністон

Весілля Пітта та Еністон відбулося 29 липня 2000 року. Довгий час цю пару вважали ідеальною, а їхнє кохання – казковим. На зйомках фільму «Містер та місіс Сміт» Бред та Анджеліна Джолі відмінно зіграли подружню пару. Вже тоді ходили чутки про їхній роман. А згодом публіка дізналася про розлучення Пітта та Еністон. Шлюб був офіційно розірваний 2 жовтня 2005 року. В той час пліткували, що причиною розставання стало небажання Еністон мати дітей від Пітта, однак Джен це спростувала.

До офіційного завершення шлюбу у Бреда почалися відносини з Джолі. А 11 січня 2006 року пара підтвердила свій роман, заявивши, що Джолі чекає дитину від Пітта. 23 серпня 2014 року Пітт і Джолі одружились у Франції. Цей союз також вважали ідеальним. Однак 19 вересня 2016 року дружина Пітта, Анджеліна Джолі, подала заяву про розірвання шлюбу.

Нині ЗМІ вражають новою цікавою інформацією. Як розповідають наближені до зірок особи, Анджеліна Джолі всіма способами намагається повернути коханого Пітта, тоді як сам Бред зізнався, що розлучення з Еністон було помилкою і він багато віддав би за те, щоб змінити минуле.

Бен Аффлек, Джей Ло і Дженніфер Гарнер

Союз Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер десять років вважали ідеальним. У них народилися дві дочки та син. Тож можна зрозуміти, як сильно прихильників вразила новина про те, що зірковий шлюб розпадається.

Подейкували, що причина розриву – колишня Бена Дженніфер Лопес. Актор та співачка зустрічалися два роки і навіть були заручені, після чого розійшлися. Весілля відмінили за декілька годин до вінчання. Джей Ло довго переживала розрив. Та й шанувальники її творчості плекали надії, що колись одна з найкрасивіших пар Голлівуду знову зійдеться. Та зважаючи на те, що станом на 2016 рік Аффлек самотній, його не цікавить життя з Джей Ло.

Том Круз, Ніколь Кідман і Кеті Холмс

Довгий час однією з найяскравіших пар Голлівуду називали Тома Круза та Ніколь Кідман. Актори уклали шлюб у 1990 році та прожили разом довгих одинадцять років. За чутками, чоловік звинувачував дружину в безплідності. Натомість отримував закиди про зради. Після розставання у 2005-му красуня зустріла австралійського співака, а через рік пара побралася. Зараз у Кідман та її партнера підростає двоє чудових дітей.

Том із 2006 по 2012 рік був у шлюбі з Кеті Холмс. У пари з’явилася дівчинка. Закохані виглядали щасливими, доки на поверхню не спливли брудні деталі релігійних уподобань Круза. Після офіційного скандального розриву з Кеті актор залишається холостяком.

Зараз Том зустрічається з Емілі Томас, яка молодша за нього на 31 рік.

Кортні Кокс і Девід Аркетт

Ця парочка відома багатьом телеглядачам ще із фільму жахів «Крик», який вийшов на екрани у 1996 році. Їхній роман розвивався швидко та був у всіх на вустах. Зірка «Друзів» вийшла заміж за Девіда у 1999 році. Їхньому коханню навіть присвятили один епізод з мегапопулярного серіалу. В пари народилася чудова дівчинка. Та з роками кохання вичерпало себе. Вже 2010 року заговорили про розлучення, яке оформили три роки по тому. В четвертому фільмі «Крик» актори були просто колегами, яких поєднує лише робота. Якийсь час Кокс зустрічалася з музикантом. Та чоловік, не витримавши її гарячого характеру, розірвав стосунки. Згодом подейкували, що актриса живе з Меттью Перрі. Та чутки спростували. Девід у 2015 році одружився з журналісткою.

Джонні Депп, Ванесса Параді та Ембер Хьорд

Найпопулярніший у світі пірат вирізнявся з-поміж інших акторів надзвичайною пристрастю до жінок. Серед його пасій були такі знаменитості, як Кейт Мосс, Вайнона Райдер та Дженніфер Грей. Але підкорила серце красунчика француженка Ванесса Параді. Пара почала зустрічатись у 1998 році. У них народилося двоє дітей. Публіка була впевнена, що, проживши чотирнадцять років разом, жінка нарешті дочекається весілля. Та на заваді став «Ромовий щоденник». Під час цього фільму Депп закохався в Ембер Хьорд. Пара зустрічалася декілька років, після чого одружилася. Публіка покладала великі надії на їхнє подружнє життя. Але через декілька місяців Ембер подала на розлучення. Причина – агресія та побиття зі сторони чоловіка. Інформація була не підтверджена. В той час коли весь світ копирсався в особистому житті Джонні, на його захист стала Ванесса, заявивши, що Депп чудовий батько та люблячий чоловік.

Демі Мур, Брюс Вілліс та Ештон Катчер

Красуня Демі Мур вирізняється серед своїх колег відмінним смаком до чоловіків. Її першим обранцем був рок-музикант. Другий шлюб зірка взяла з актором, усесвітню славу якому принесли бойовики, – Брюсом Віллісом. У шлюбі з Міцним Горішком у пари народилося три донечки. Тож, коли преса повідомила про те, що закохані, які пробули 13 років разом, розлучаються, – публіка запротестувала. Фанати негативно сприймали молодого залицяльника Ештона Катчера. Різниця у 15 років між закоханими не стала перепоною для весілля. У 2005-му пара оформила стосунки. І тільки народ звик до миловидного мужчини актриси, як у 2011 році стало відомо, що Мур подала на розлучення. Причина розставання – роман Катчера з Мілою Куніс. До речі, ця пара досі разом і виховує двох дітей. Щодо Мур, то її не раз звинувачували у надмірній увазі до сімей своїх колишніх, із якими вона підтримує дружні зв’язки.

Ніна Добрев і Єн Сомерхолдер

«Щоденники вампіра» – один з небагатьох проектів, де глядачів цікавила не тільки сюжетна лінія, але і доля акторів, які грають головних героїв. Що ближчими ставали Деймон і Єлена, то більше уваги привертали до себе стосунки Ніни та Єна. Нарешті, у 2011 році стало відомо, що виконавці головних ролей закрутили роман. Їхня любов тривала недовго. Вже через два роки артисти розбіглися. Нині чоловік одружений з іншою, не менш привабливою вампіршею з фільму «Сутінки» Ніккі Рід.

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон

Популярність до цих молодих людей прийшла із фільмом «Сутінки». Фанати з перших хвилин закохались у пару беззахисної Белли та стриманого Едварда. Відповідно, мільйони глядачів по всьому світу вірили, що актори не просто відмінно грають свої ролі, а і справді почувають шалену пристрасть одне до одного у реальному житті. Радість фанатів була безмежною, коли у ЗМІ з’явилися фото, де парочка відпочиває разом. З 2008 по 2012 рік публіка спостерігала за розвитком стосунків. Потім прихильники вампірської саги переживали через інтрижку Крістен із режисером одного з фільмів, у якому вона знімалася. Після цієї події закохані намагалися відновити стосунки і Роберт навіть зробив дівчині пропозицію. Але дуже скоро пара розійшлась остаточно. Тепер Паттінсон зустрічається зі співачкою на ім’я Талія Бернетт. Ці стосунки досить не прості та не обходяться без скандалів. У жовтні 2017-го вони оголосили про розставання. В той же час Стюарт зустрічається з різними дівчатами.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему