Люди

«Дейнеріс Буренароджена» виявилася на одну восьму індійкою

«Дейнеріс Буренароджена» виявилася на одну восьму індійкою

Британська акторка Емілія Кларк, всесвітню славу якій принесла головна роль у культовому серіалі, розповіла про свій родовід глянцевому виданню.

Як розказала британська актриса  глянцю Harper’s Bazaar, у її жилах тече одна восьма частина екзотичної індійської крові. Крім того, акторка, яку весь світ знає як виконавицю ролі Дейнеріс Таргарієн в культовому серіалі «Гра Престолів», відкрито зізналась у своїй полігамності і тому, що давно не чекає на появу «прекрасного принца».

«О, це епічна історія. Моя бабуся була колоніальною індійкою, і це стара родинна таємниця, яка неохоче розкривалася, тому що у матері бабці стався роман з кимось у Індії, – розказала виданню Емілія. – В підсумку бабуся мусила наносити на обличчя макіяж, щоб її шкіра виглядала білішою», – додала Кларк.

Зі слів актриси, бабуся полишила земний світ, коли Емілії було всього 16. І любляча онука спеціально вирушила до Індії зі своїм тодішнім бойфрендом, щоб розвіяти там прах старої леді, як та і заповідала.

«Вона любила Індію більше за Британію. Саме так! І я люблю оцю одну восьму частину індійки у собі!» – заявила Кларк.

Також серіальна красуня поділилася в інтерв’ю своїми поглядами на відносини між чоловіками і жінками. Зі слів Кларк, вона вже давно втратила надію пов’язати своє життя з одним-єдиним чоловіком, не чекає на цього казкового принца і навіть перестала цим перейматися. «Знаєте, є по «єдиному» на кожен етап твого життя. Адже, стаючи старшою, ти змінюєшся. Отож, коли я була тінейджером, в мене був «єдиний» для моєї юності, а далі, як ви розумієте, було по «єдиному» для інших періодів мого життя. Є навіть така буддистська філософія, яка стверджує, що людина може по-справжньому зрозуміти саму себе тільки шляхом взаємодії з іншими людьми», – вдарилася у філософствування 31-літня акторка.

Крім того, Емілі поділилася, що її останнім часом просто почали вибивати з рівноваги запитання  «жовтої» журналістської братії і фанатів про драконів і сцени з оголенням у серіалі. А надто – про те, що вона відчувала під час зйомок останнього епізоду 7-го сезону, в якому її героїня переспала з Джоном Сноу. «Люди не перестають про це говорити. Вони ніяк не можуть заспокоїтися: «О, всі порносайти «полягали», коли вийшла остання серія «Гри»…» А я на таке відповідаю: «А як щодо серіалу «Зізнання служниці»? Та я ревіла, коли його випуск закінчився, адже було просто неможливо від нього відірватися. А це серіал якраз про секс, і в ньому весь час оголювалися. Сила-силенна серіалів і фільмів обертається навколо такого очевидного факту, що люди займаються в ліжку самовідтворенням. Люди займаються сексом задля задоволення, таким уже є життя», – вважає зірка «Гри Престолів», яку шанувальники давно вже записали у сучасні секс-символи.  

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему