Люди

Життя після корони. Ким стали переможниці конкурсу «Міс світу»

Життя після корони. Ким стали переможниці конкурсу «Міс світу»

Днями представниця Індії Мануші Чхіллар завоювала титул «Міс світу–2017». Двадцятирічна індійка випередила учасницю від Мексики Андреа Мезу та британку Стефані Хілл, які посіли друге і третє місця відповідно, повідомляє life.ru. 

Мануші Чхіллар 20 років, вона навчається в медичному університеті та планує стати кардіохірургом, а також відкрити мережу лікарень у сільській місцевості. Судячи з того, як складалася кар’єра тих, хто перемагав у конкурсі, їй це буде під силу. В останні 10 років переможниці найвідомішого конкурсу краси ставали актрисами кіно, ведучими та навіть губернаторами.

2007 рік – Чжан Цзилінь, Китай

Титул «Міс світу–2007» у фіналі конкурсу, що проходив у курортному китайському місті Санья, завоювала представниця Піднебесної, 23-річна Чжан Цзилінь. Вона стала першою китаянкою, яка виборола цей титул. Височенній Цзилінь 23 роки, її зріст – 182 сантиметри. На момент конкурсу вона працювала секретарем в одній з компаній у Пекіні. Але після перемоги почалося нове життя. 2008 року Чжан Цзилінь і інші чотири відомі моделі Ся Міньцзе, Сун Ян, Ян Фан, Ван Лі спільно записали урочисту пісню англійською мовою для церемонії передачі факела Олімпіади під назвою «Розпалити пристрасть – передати мрію!». 2013 року Чжан таємно вийшла заміж за інвестиційного банкіра та бізнесмена Ніела Ніє. А в 2014–2016 рр. вона знялася в декількох фільмах («Цар мавп», «Жуки-3D», «Познайомтеся з міс Турбота», «Король мавп: Початок»).

2008 рік – Ксенія Сухінова, Росія

Конкурс «Міс світу–2008», фінал якого відбувся у конференц-центрі Сандтоні в Йоганнесбурзі (ПАР), виграла росіянка Ксенія Сухінова. На момент конкурсу вона вчилася в Тюмені в Державному нафтогазовому університеті на фахівця в галузі управління та інформатики в технічних системах. Правда, ще в період навчання дівчина почала кар’єру моделі. Після перемоги, 2009 року, Ксенія стає обличчям музичного щорічного конкурсу Євробачення, який проходив у Москві. Працювала в Будинку моди Валентина Юдашкіна. Довгий час була моделлю в США та Європі. Зустрічалася з мільйонером Сергієм Говядіним, з яким розлучилася в 2015-му.

2009 рік – Кайяне Алдоріно, Гібралтар

На 59-му за рахунком конкурсі краси перемогу здобула Кайяне Алдоріно з Гібралтару. З 14 років вона займалася танцями, виступала в бенді Urban Dance Group. Коли дівчина повернулася додому переможницею, їй були надані по-справжньому королівські почесті: у відкритій машині вона проїхала головною вулицею міста, перед нею йшов королівський полк. У її честь влаштували конференцію та прийом. Святкування завершилося феєрверком. Уряд навіть попросив усі місцеві компанії відпустити співробітників додому раніше, щоб ті могли взяти участь у заходах на честь красуні. Кайяне незабаром після перемоги вийшла заміж і змінила прізвище на Лопес. Зараз вона обіймає посаду мера Гібралтару.

2010 рік – Александрія Міллс, США

Конкурс виграла 18-річна американка Александрія Міллс. У статусі «Міс світу» Александрія відвідала низку країн і об’їхала всі штати США. Судячи з її акаунту в «Твіттері», вона знайшла своє щастя в сім’ї.

2011 рік – Івіан Саркос, Венесуела

21-річна Івіан Саркос стала переможницею 61-го конкурсу «Міс світу», який проходив у Лондоні. Саркос, незважаючи на юний вік, уже отримала освіту спеціаліста в сфері HR та працювала в одній з телекомпаній. Як заявляла вона під час конкурсу, її мрія – працювати з дітьми (у самої «Міс світу» 12 братів і сестер). Утім, після своєї перемоги вона стала дуже затребувана як модель і зробила відмінну кар’єру в США.

2012 рік – Ю Венься, Китай

Через п’ять років після першої перемоги представниці Піднебесної китайська красуня знову отримала корону. У фіналі змагання тріумфувала 23-літня «Міс Китай» Ю Венься. Перемога була «домашньою» – завершальний етап конкурсу знову пройшов у Китаї. Друге місце посіла мешканка Великобританії валлійка Елізабет Моулдс, третє – представниця Австралії Мішель Кахаваті.

До конкурсу в інтерв’ю Ю відзначала, що мріє стати співачкою, до чого вона і йшла – до моменту перемоги дівчина вже чотири роки провчилася на курсі народної музики в Університеті Харбіна. Але після перемоги її, як і першу переможницю Чжан Цзилінь, привернув кінематограф. Вона навіть отримала невелику роль у фільмі «Перевізник. Спадщина» (The Transporter Refueled).

2013 – Меган Янг, Філіппіни.

Титул «Міс світу–2013» виборолда філіппінка Меган Янг. У фіналі вона обійшла представниць Франції та Гани. Меган народилася в США і переїхала на Філіппіни, коли їй було 10 років. Вона дуже рано почала акторську кар’єру: спочатку брала участь у реаліті-шоу StarStruck (аналог шоу «Голос» і «Ми шукаємо таланти»). Потім грала в популярних серіалах. Після перемоги в конкурсі Янг продовжила акторську кар’єру, а також почала кар’єру художника.

2014 рік – Ролін Страусс, ПАР

Ролін Страусс стала третьою в історії переможницею конкурсу з ПАР. У 15-річному віці Ролін стає переможницею конкурсу Elite Model Look SA 2007, який проводить велике модельне агентство Elite. Вона змогла виграти титул «Міс ПАР» з другої спроби. До перемоги Ролін училася на медичному факультеті Університету Блуфонтейна на акушера-гінеколога. 2015 року вийшла заміж за бізнесмена Ді’Ніла Страусса, з яким зустрічалася протягом трьох років. Навесні 2016 року відкрила сімейний благодійний фонд The Strauss Foundation, який займається профілактикою жіночого здоров’я. 6 січня 2017-го народила сина.

2015 рік – Мірейя Лалагуна Ройо, Іспанія

Іспанка Мірейя Лалагуна Ройо стала переможницею конкурсу «Міс світу», який проходив на курорті Санья на китайському острові Хайнань. Вона випередила росіянку Софію Нікітчук і учасницю з Індонезії Марію Харфанті (третє місце). Мірейя стала першою іспанкою, яка виграла конкурс. Вона закінчила фармакологічний факультет Барселонського університету. «Я звикаю до уваги, деякі люди бачать у мені якусь богиню, але я вважаю, що я така ж людина, як і всі», – каже переможниця. Після перемоги вона вирушила в тур Сполученими Штатами і Канадою, а потім – у Кенію, щоб узяти участь у гуманітарних програмах (такі турне здійснюють усі переможниці шоу «Міс світу»). За словами Мірейї, її мрія – створити бізнес, орієнтований на харчування і дієти.

2016 рік – Стефані Дель Валле, Пуерто-Рико

 

Представниця Пуерто-Рико Стефані Дель Валле стала володаркою титулу «Міс світу–2016». Стефані Дель Валле навчається в Університеті Пейс у Нью-Йорку, де опановує комунікації та правознавство. Саме Стефані вручала корону переможниці цього року, індійській красуні Мануші Чхіллар.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему