Люди

Як підкорити жінку однією СМС-кою? Ось що спрацювало з Дженніфер Лопес

Як підкорити жінку однією СМС-кою? Ось що спрацювало з Дженніфер Лопес

Співачка і акторка Дженніфер Лопес розповіла, як підкорив її нинішній бойфренд Алекс Родрігес. Не було широких жестів, дорогих подарунків і серенад під балконом. Вистачило однієї короткої СМС-ки з компліментом, який потрапив у яблучко.

Відома співачка і акторка Дженніфер Лопес зустрічається з колишнім професійним бейсболістом Алексом Родрігесом вже майже рік, і багато хто заздрить їхнім стосункам. У новому спільному з бойфрендом інтерв'ю для Vanity Fair Лопес розповіла, що її підкорило в Родрігесі. Виявилося, що вистачило однієї СМС-ки, щоб вона зрозуміла: цей чоловік точно вартий її уваги.

Їхнє перше побачення пройшло в Bel-Air в Лос-Анджелесі, де Родрігес навіть не був упевнений, що це побачення. Те, що вони зустрічаються ввечері, щоб повечеряти, він списав на її завантажений графік. Сама Лопес згадує, яким балакучим був Родрігес і як незвично поводився для першого побачення.

Родрігес, за його словами, дійсно не знав, що це було побачення. Щоправда, дуже скоро він нарешті зрозумів, що треба діяти: «Я пішов до вбиральні, де набрався сміливості і послав їй СМС-ку».

Але їхнє приємне побачення несподівано порушила пожежна тривога, через яку парі довелося покинути ресторан.

А ось як все було зі слів Дженніфер: «Я, значить, сиджу там, і тут він повертається до столика, і мені приходить СМС-ка. Там говорилося: «Виглядаєш нереально сексі». Тут спрацювала пожежна тривога, і нам довелося евакуюватися».

Лопес і Родрігес познайомилися ще 12 років тому, але, за словами співачки, якби вони стали зустрічатися, то навряд чи у них щось вийшло б. Це ще одне підтвердження того, що в стосунках важливо правильно вибрати момент або опинитися в потрібному місці в потрібний час.

Тепер пара дуже задоволена динамікою їхніх відносин і одне одним. Родрігес називає себе і Лопес близнюками, а Лопес говорить, що «розуміє його так, як не розуміє жодна людина».

Алекс пішов з бейсболу в 2016 році і став працювати ведучим на телеканалі Fox Sports 1. Під час його успішної кар'єри час від часу виникали чутки про зловживання стероїдами.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему