Люди

Потап із Настею: "гаряча штучка" і "брутальний мачо"

Потап із Настею:

Не встигли Потап із Настею повідомити про паузу у відносинах їхнього дуету, яку шанувальники пов'язували з чутками про вагітність співачки, як парочка заявила, що буде виступати порізно.

Бородатий і матюкливий

Репер відростив сиву бороду, одягнув кепку з написом ПТП (під таким ніком він і буде виступати) і тепер співає для тих, кому за 18. Його нові треки «Нах... з машини» і «Малібу» з дебютного міні-альбому «Стиглі сливи» вже не даси послухати малечі, як це було з їхніми хітами «Не пара», «Чумачечая весна», «Пиришкі», «На районє» і ін. У «нового» Олексія Потапенка тепер мат на маті.

Він уже виклав деякі треки на youtube і понеслося: «Самоє то після наставництва в «Голос діти», «Льоша, я ж при дитині слухав... », «Дуже багато матюків. Що взагалі несе Потап, блін!».

Хоча деякі підтримали його експеримент, мовляв, вийшло незвично і сміливо: «Я так довго чекав цього, останній раз трек Потапа чув ще на касеті», «Давай такі пісні частіше, ну а якщо і хочеш, щоб їх слухало більше народу, або мат слабший, або трохи менше пісень з матом». Знайшлися й ті, хто звинуватив Потапа, що в дуеті з Каменських він сильно пішов у попсу: «Ось тепер чіткий хіт. Впізнаю старого Потапа, ще до дуету з Настею», «Давай побільше гангста-треків! Тебе ж ніхто не сприймає всерйоз через дует з Настею!»

У позі Шерон Стоун

Настя теж вирішила взятися за старе – заспівати сольно, як це було до знайомства з Потапом. Свій проект вона назвала NK – за ініціалами (втім, цими літерами вона вже називала свою колекцію спортивного одягу, який почала продавати навесні). Настя вже записала танцювальний сингл «#етомояночь», а Алан Бадоєв зняв на нього кліп.

Судячи з перших фото Насті в новому образі і декількох кадрів з кліпу, де вона повторює позу Шерон Стоун з "Основного інстинкту", Каменських буде активно працювати саме на інстинкти.

Образ розкутої і сексуальної припав шанувальникам співачки до смаку. Вони завалили її компліментами: «Фатальна красуня!», «Обожнюю таку зміну стилю. Насті дуже личить!», «Ух ти, гаряча штучка!», «Настуню, напевно, Потап нарешті відпустив поспівати одну. Доросла стала. Татко дав добро. Вкмикаю режим «ждуна», щоб подивитися, як це буде! ».

Заради чого  саморозпустилися?

Потап із Настею вже обмінялися люб'язностями на адресу один одного. «Я знаю, який важливий для тебе цей новий етап і як довго ти до нього йшов, – пише співачка. – Тепер можна собі дозволити зробити те, що дуже давно хотів здійснити, але на що ніколи не вистачало часу. Я дуже за тебе рада і дуже тобою пишаюся». Потап в боргу не залишився: «Ніхто крім мене не знає, як це для тебе важливо, нехай же засяє NK».

Втім, експерти з шоу-бізнесу не надто схильні вірити в творчі пориви, заради яких закривається прибутковий проект «Потап і Настя».

«Олексій, в першу чергу, успішний топ-менеджер, що розкрутив крім свого дуету, ще такі проекти, як Mozgi і «Время и Стекло», а останні сьогодні – номер один серед молодіжної аудиторії, їхні кліпи на youtube набирають десятки мільйонів переглядів. Тому перш, ніж саморозпуститися, він врахував усі ризики. На користь сольної кар'єри Насті говорить те, що зараз ніша поп-королеви танцполу вільна – вона спорожніла після того, як Світлана Лобода та Ані Лорак перестали бути гравцями українського ринку. Тіна Кароль дає драму, Оля Полякова – гротеск, але є попит на сексуальну артистку, яка буде викликати різні бажання. З чоловіками на українській естраді теж непросто – є крутий танцювальний артист Монатік, є ліричні Макс Барських та Микита Алексєєв, але немає брутального мачо. Ось таким і спробує стати Потап. До речі, зараз і репер Серьога, він же Поліграф Шарікoff експлуатує цей образ».

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему