Люди

Пугачова заробляє по 350 тисяч євро на корпоративах

Пугачова заробляє по 350 тисяч євро на корпоративах

За минулий місяць Примадонна виступила, як мінімум, на двох замовних концертах. А на нещодавньому весіллі свого онука Микити Преснякова Пугачова напівжартома повідомила, що пенсія у неї скромна.

Як виявилося, ще два роки тому Пугачова дійсно отримувала лише 10 тисяч 700 рублів пенсії (близько 5 тис. грн). Ці кошти співачка передає на лікування важкохворої шанувальниці. Однак у фінансовому плані у Пугачової все в порядку, оскільки основний годувальник в сім'ї – її чоловік Максим Галкін.

В середині вересня Пугачову сфотографували на гучному весіллі молодшого сина глави групи компаній «Ташир» Самвела Карапетяна. Серед гостей урочистості були помічені президент Вірменії Серж Саргсян і прем'єр-міністр цієї республіки Карен Карапетян. Не обійшлося і без виступу Алли Пугачової, яка, як ми пам'ятаємо, кілька років тому пішла зі сцени.

– А я й не казала, що перестану записувати пісні, виступати на збірних концертах, робити авторські проекти. Для мене спів не робота, це порив душі. Я просто повинна захотіти цього. А без бажання як співати? Треба знати, про що заспівати, що хочеш сказати людям. А іноді просто хочеться помовчати і подумати. Тому я зараз мовчу і думаю над життям. Може, пройдуть роки – і мені буде, дай Боже, сімдесят років, і я захочу зробити якусь програму, вимучену, вистраждану, в якій буде той біль, яким би я хотіла поділитися, – розповіла Пугачова.

За минулий місяць Пугачова виступила, як мінімум, на двох корпоративах. Вона, як і раніше, найдорожча зірка. Її гонорар – 300 – 350 тисяч євро за виступ.

Три роки тому Алла Пугачова відкрила свою творчу майстерню для юних талантів «Рецитал». Минулої весни вона вручила першим випускникам дипломи.

Зараз співачка оголосила новий набір учнів – дітей від 5 до 16 років. Навчання в її школі дороге, хоча найталановитіші діти навчаються безкоштовно, за підтримки самої Примадонни.

Плюс до всього Алла Пугачова c 1997 року займається розробкою авторських колекцій взуття одного відомого бренду. До взуття у Пугачової любов з'явилася не просто так. Батько співачки Борис Михайлович працював у взуттєвій промисловості.

Взуття від Алли Пугачової не з дешевих: на сайті магазина моделі від зірки коштують від 3 до 9 тис. грн.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

За матеріалами  видання «КП»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему