Люди

Коханка, доглядальниця, дружина. Історія Армена Джигарханяна та його молодої дружини

Коханка, доглядальниця, дружина. Історія Армена Джигарханяна та його молодої дружини

Вони пішли під вінець після 15 років знайомства. Армену Джигарханяну було 80, а Віталіні Цимбалюк-Романівській – 36. Звичайно, злі язики пророкували цього союзу недовге життя, проте в перші місяці після РАГСУ здавалося, що молодята щасливі.

Все змінилося через рік: народний артист СРСР звинуватив новоспечену дружину в тому, що вона обібрала його до нитки, і він має намір судитися, а Віталіна перед цим звернулася в поліцію із заявою про викрадення чоловіка, який нібито перебував в неадекватному стані. Романтична історія кохання, що почалася багато років тому, закінчилася банальним скандалом і, судячи з усього, йде до розлучення.

Перша зустріч

Майбутнє подружжя вперше зустрілося в 1994 році, коли Джигарханян був на гастролях в Києві. 15-річна Віталіна підійшла до іменитого актора за автографом, поповнивши значну армію прихильниць артиста: вона читала всі інтерв'ю Армена Борисовича, дивилася фільми з його участю, відвідувала вистави. Близьке знайомство з кумиром відбулося 6 років по тому. Дівчина передала Джигарханяну записку через свою приятельку, яка працювала в театрі. Актор подзвонив їй і запросив зайти перед спектаклем в гримерку на чашку чаю. Розмова між ними склався з перших секунд. Їх зблизила музика: Віталіна вчилася в консерваторії по класу фортепіано, Армен Борисович добре розбирався в класичній музиці. Але після душевної бесіди вони знову розлучилися і зустрілися тільки коли дівчина остаточно перебралася до Москви.

У 2008 році Джигарханян запропонував Цимбалюк-Романівській стати завідуючою музичної частини в своєму театрі, вона підбирала музичне оформлення для вистав. Буквально через рік у Армена Борисовича стався інсульт. Актор хоч і був тоді одружений, але жив один, оскільки дружина Тетяна Власова до того моменту облаштувалася в Америці і практично не приїжджала в столицю. Джигарханян частенько харчувався в театральному буфеті і, як багато інших творчих людей, не стежив за своїм здоров'ям. Одного разу він забув випити препарат, який йому прописав лікар, і опинився на лікарняному ліжку. Тоді Віталіна взяла турботу про артиста в свої руки. Через якийсь час Армен Борисович повернувся до роботи в театрі і навіть вийшов на сцену в прем'єрній виставі «Театр часів Нерона і Сенеки».

Уважна і... молода

Віталіна не раз розповідала в інтерв'ю, що роман між нею і Джигарханяном зав'язався далеко не відразу. На шляху до сімейного щастя стояло дуже багато перешкод: значна різниця у віці, різний соціальний статус. Крім того, іменитому акторові було складно повірити в щирість намірів дівчини. Але увага з боку Віталіни взяла верх, і незабаром вони стали справжньою парою. Закохані постійно були разом: вдома, на роботі і світських раутах.

Більш ніж 40-річна різниця у віці між Джигарханяном і його новою пасією, звичайно, породжувала безліч чуток про корисливі плани останньої. Але один нюанс змушував сумніватися в звинуваченнях злостивців: Армен Борисович був офіційно одружений на іншій жінці, а значить, в разі чого все його майно дісталося б саме законній дружині. Однак в 2016 році актор вирішив поставити крапку в своїх відносинах з Тетяною Власовою, які тривали майже п'ятдесят років, і піти під вінець з Віталіною.

Весілля могло не бути

Пропозицію руки і серця Джигарханян зробив на прем'єрі «Різдвяної історії» в Маріїнському театрі, в січні 2016 року, а весілля відбулося вже в лютому. Як розповідала Цимбалюк-Романовська в одному зі своїх інтерв'ю, вона пропонувала призначити дату реєстрації на березень, оскільки саме в цьому місяці пара познайомилася. Однак Армен Борисович заявив їй, що не може так довго чекати.

Напередодні одруження актор потрапив до лікарні. Віталіна до кінця не була впевнена в тому, що весілля відбудеться. Але в день Х закоханий наречений втік від лікарів і все-таки приїхав в РАГС. Церемонія була скромною, без пишних застіль і гулянь. Ставши чоловіком і дружиною, молодята поїхали в театр.

Після штампа

Здавалося, що в сімейному житті Армена Борисовича була справжня ідилія. Однак в жовтні 2017 року в пресі з'явилися новини про те, що Джигарханян ховається від молодої дружини в лікарні, звинувачує її в крадіжці і навідріз відмовляється пускати Віталіну до себе в палату.

Сама ж Цимбалюк-Романовська інакше інтерпретує цю неприємну історію. Жінка запевняє, що її чоловік дуже хворий і взагалі був викрадений, а вона кілька днів не знала про його місцезнаходження, тому звернулася в поліцію.

Друг Джигарханяна Артур Согомян, який допоміг артистові лягти в лікарню, стверджує, що між подружжям виникли серйозні суперечки не тільки на фінансовому ґрунті, адже дівчина нібито переписала на себе все майно чоловіка, а й на творчій. У 2015 році Цимбалюк-Романовська зайняла посаду генерального директора «Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна» і стала реалізовувати на його сцені постановки, які не подобалися чоловікові. А коли розгорівся скандал, і зовсім видала наказ, згідно з яким Армену Борисовичу заборонили переступати поріг власного театру.

Після «втечі» Джигарханяна подружжя не спілкується і, по всій видимості, про примирення сторін говорити безглуздо, оскільки Армен Борисович заявив про своє бажання розлучитися з Віталіною і позбавити її посади. На жаль, навіть третій шлюб не став для актора по-справжньому щасливим.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему

Останні матеріали