Люди

ТОП 5 некрасивих акторів, які заробляють мільйони на своїй зовнішності

ТОП 5 некрасивих акторів, які заробляють мільйони на своїй зовнішності

Опецькуватий коротун Денні, худюща носата Сара Джесіка, кривозубий Бушемі… А які ще потворні актори стали кумирами для мільйонної армії фанатів?

 

У кіно знімаються лише привабливі? Ще раз перегляньте улюблені фільми! Не всі успішні актори Голлівуду відповідають стандартам краси. Є кінозірки, які обеззброюють глядачів голою харизмою. Ми обрали для вас 5 акторів, яких тяжко назвати привабливими та сексуальними.

 

Денні Де Віто

Хто не знає коротуна Денні Де Віто? Хлопчиком він комплексував через зріст на уроках фізкультури, адже його завжди ставили у кінці. Проте батько не звертав увагу на ріст сина і вірив, що хлопчик виросте розумним і успішним чоловіком. Згодом і Денні забув про свої комплекси, адже швидко здобув славу душі компанії та першого гумориста у школі.

За спиною актора – більше ніж сотня фільмів. Шоу-бізнес без цього опецькуватого, лисуватого та смішного чоловічка, зріст якого становить всього 147 сантиметрів, – був би нудним.

Нещодавно Де Віто та його дружина Реа Перлман відзначили срібне весілля. Актор вважає, що запорука щасливого шлюбу – «хороший сон і дикий секс».

А ще цей чудак, куди б не приїхав, фотографує свою голу ступню, яку називає троль-ногою.

 

Тільда Свінтон

Коротке, біляве волосся, знебарвлені брови і вії, прозора ельфійська шкіра, худоба та 180 сантиметрів зросту – роблять актрису Тільди Свінтон схожою на жительку іншої планети. Її краса нестандартна та кричуща. Жінку поправу вважають майстром перевтілення.

Відомі дизайнери, яких вона надихає, не раз заявляли, що Тільда – ікона сучасної жінки – прихильниця андрогінного стилю і природного макіяжу.

Зараз красуня зустрічається з художником, який молодший від неї на 18 років.

 

Стів Бушемі

Криві, жовті зуби, безбарвні очі з набряклими, зморшкуватими повіками, бліда шкіра та кволе тіло – прекрасно, чи не так? Здається таким страшкам не місце на крані… Проте уявити без Бушемі такі картини, як «Скажені пси», «Кримінальне чтиво» та «Підпільна імперія» не можливо.

Коли стоматологи пропонують акторові вирівняти зуби, він відповідає: «Ви хочете залишити мене без роботи?»

 

Сара Джесіка Паркер

Зовнішність цієї актриси викликає чимало суперечок. Проте навіть найвибагливіші цінителі жіночої краси не можуть заперечити винятковий талант Сари.

У 2007 році читачі журналу «Maxim» назвали Паркер найнесексуальнішою жінкою з нині живих, і це дуже її засмутило. Лицедійка комплексує через свою зовнішність. Проте її коханці, серед яких були Ніколас Кейдж, Роберт Дауні Молодший, а також чоловік Метью Бродерік, не сумніваються у її привабливості.

 

Бен Стіллер

Якби не кіно, то ви навряд чи б помітили злегка згорбленого Бена на вулиці. Обвисла шкіра, втомлені очі, скупа усмішка… Та варто Стіллеру вийти на сцену, як аудиторія задихається від сміху.

Проте не всі його жарти вдалі. Якось він сказав, що страждає біполярним розладом психіки. Журналісти прийняли жарт серйозно і назвали актора божевільним.

 

П’ятірка цих акторів підтверджує, що зовнішність не головне. Талант, природна харизма, душевна енергія – запорука успіху і популярності.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему