Люди

Дженіфер Лоуренс: сусідська дівчина чи фатальна звабниця?

Дженіфер Лоуренс: сусідська дівчина чи фатальна звабниця?

Актриса Дженіфер Лоуренс вдало поєднує образ веселої дівчини з сусіднього двору та рокової звабниці, яка викрадає одружених чоловіків. Та хто ж вона насправді, розповість матеріал.

 

Дженіфер Лоуренс – одна із наймолодших актрис Голлівуду, яка блискавично завоювала зірковий Олімп. Одні знають дівчину через роль бунтарки та революціонерки із серії фільмів «Голодні ігри», де Джен фантастично зіграла роль Кітніс Евердін. Іншим красуня відома завдяки запаморочливому образу Містік із кіносаги «Люди Ікс», а хтось у захваті  від її роботи у таких проектах, як «Мій хлопець — псих» та «Афера по-американськи». Однак, яким би із персонажів Лоуренс не захоплювалися фанати, всі впевнені, що у майбутніх роботах потенціал дівчини розкриється ще більше.

 

Дитинство з братами-жартівниками

Майбутня зірка народилася 15 серпня 1990 року. Батьківщина актриси – передмістя Луїсвілля (найбільш населений пункт у штаті Кентуккі). Серед предків дівчини були німці, шотландці, ірландці та англійці, що, можливо, пояснює екзотичну зовнішність красуні. Батько акторки працював у будівельній фірмі, а мама – у дитячому таборі, де маленька Джен проводила увесь вільний час.

Росла дівчинка з двома старшими братами, Беном і Блейном, які не упускали можливості познущатися з меншої сестрички. В одному з інтерв’ю вона згадувала, що хлопці билися за право відлупцювати маленьку Джен. Коли дівчинка вирішила навчитися грати у баскетбол, брати кидали м’яча їй просто у обличчя, щоб та не боялася болю під час матчу. Підтримали хлопці і її заняття гімнастикою. Одного разу вони зв’язали дівчинці ноги за головою, намастили обличчя пастою та закрили з трьома таксами у підвалі. Доки собаки облизували лице сестри, брати сміялися зверху. Та, за словами Лоуренс, зараз хлопці ставляться до неї добре. Навіть жартома неодноразово пропонували побити для улюбленої сестрички набридливих журналістів.

 

Сцена замість шкільної парти

Але не тільки Бен і Блейн були забіяками. У садочку Дженніфер не дозволяли гратись з іншими дівчатками, оскільки подруги перетворювалися для неї у грушу для биття.

У школі Лоуренс цікавилася спортом, була у команді черлідерів та захоплювалась дизайном. Змалку мріяла про кар’єру лікаря. Її сім’я була дуже релігійною, тому паралельно дівчинка відвідувала церкву, де й вперше спробувала себе у якості акторки. У храмі часто показували біблійні постановки, де Дженніфер почали давати серйозні та драматичні ролі, з якими забіяка легко справлялася.

Акторська робота настільки її захопила, що уже в 14 років дівчинка попросила батьків відвезти її у Нью-Йорк. Мати та батько, вражені талантом та бажанням доньки, погодилися. Отож, Дженніфер почала ходити на проби та кастинги. Але довго шукати агента не довелося. Маленька красуня відразу закохала в себе режисерів, навіть не маючи досвіду та диплому про акторську освіту, тож її почали запрошувати на зйомки. Єдиною перепоною стало навчання у школі. Щоб не відволікатися від роботи, Лоуренс екстерном здала екзамени і повністю присвятила себе акторству.

 

Від другорядних ролей до «Оскара»

Почала свою кар’єру красуня 2006 року. Першими роботами стали ролі в серіалах, а лише через два роки Дженніфер отримала роль у фільмі. Того ж 2008 року вона грала головного персонажа у драмі «Дім покеру». Згодом її запрошували у кіно, телешоу та кліпи із всесвітньовідомими зірками. Відмінно Дженніфер показала себе у фільмі «Зимова кістка», за роль у якому була номінована на Оскар.

2011 року акторка отримала головну роль у фантастиці «Люди Ікс: Перший клас». Зйомки фільму були однією з найкращих робіт у її житті. У першій частині Дженніфер наносили синій грим на тіло. На образ Містік витрачали близько семи годин, тож у проекті 2016 року для дівчини зробили спеціальний костюм. Його мінус полягав у тому, що актриса під час зйомок не могла ходити до туалету. Наступного, 2012 року вона зіграла у картині «Голодні ігри».

Красуня полюбляє читати. У дитинстві чотири рази перечитала всю серію романів про Гаррі Поттера. А в «Голодних іграх» її улюбленим персонажем став Піт. Герой підкорив її серце великодушністю та витривалістю.

Розкрив її драматичний талант світу «Мій хлопець – псих». Стрічка стала знаковою роботою, оскільки за неї Лоуренс отримала перший «Оскар». 2014 року за роботу «Афера по-американськи» її було номіновано за кращу жіночу роль другого плану.  2016 року її знову висунули на цю нагороду за фільм «Джой».

 

Кохання зі «Звіром»

Вперше про амурні справи дівчина заговорили  2011 року. Тоді вона почала зустрічатися з Ніколасом Голтом, який зіграв роль Звіра у картині «Люди Ікс». Стосунки з Ніком тривали близько п’яти років. Про це в одному із інтерв’ю зізналася сама акторка. За весь  період стосунків пара то сходилася, то розлучалася багато разів. Остаточно закохані розійшлися 2014 року. Дженніфер розповідала, що це був важкий період для неї, під час якого вона намагалася зрозуміти себе. Саме тоді закінчилися зйомки серії фільмів «Голодні ігри» та зникли почуття до Ніколаса. Дівчина не знала, що робитиме без роботи та хлопця.

Згодом, у червні 2014 року, спалахнув роман із Крісом Мартіном, який був старшим на 13 років. Життя з музикантом також не вирізнялося стабільністю. Пара не раз розривала та відновлювала стосунки. Однак у травні 2015 року зірки розійшлися остаточно. Подейкували, що причиною розриву стала колишня дружина Кріса Гвінет Пелтроу.

 

Які романи приписували Дженніфер Лоуренс?

Деякий час їй приписували роман з колегою Бредлі Купером. Актори знялися у чотирьох фільмах, у двох із яких пристрасно грали закоханих. Ось чому у пресі з’явилися чутки про їхню інтрижку. Але Бредлі неодноразово говорив, що велика різниця у віці не дозволяє йому закохатися у Лоуренс, тому вони лише друзі.

На зйомках фільму «Голодні ігри» фанати сподівалися, що знаменитість почне зустрічатися з одним із своїх колег. Хто буде її кавалером – Джош Хатчерсон (Піт) чи Ліам Хемсворт (Гейл), глядачам було байдуже. Але Ліам ніяк не міг розпрощатися з коханою Майлі Сайрус, а Джош зустрічався та зустрічається з іншою актрисою Клаудією Траісак.

На початку 2016 року у ЗМІ з’явилася інформація про те, що новим хлопцем Лоуренс став Кріс Еванс, відомий за роллю Капітана Америки. Публіка вже називала цей союз найкрасивішою парою Голівуду, та згодом Дженніфер зізналася, що навіть не знайома із цим чоловіком.

 

Досвідчений кавалер акторки

2016 року її все частіше помічали у компанії 47-річного режисера Даррена Аронофскі. Глядачам він, ймовірно, відомий за такими роботами, як «Реквієм по мрії» та «Чорний лебідь». Чутки поширювалися тому, що дівчина мала зніматися у новому фільмі митця «Мама», вихід якого був запланований на 2017 рік. Парочка не афішувала роман, а часті зустрічі пояснювала робочими моментами, які потрібно владнати до початку знімального процесу.

На той час красуня заявляла, що заміж не поспішає. Вона зазначала, що знайти чоловіка, який би прийняв її високі гонорари нормально дуже складно.

І лише влітку 2017 року дівчина підтвердила свій роман з Аронофскі, в якого є син від попередніх стосунків. Джен вкотре уточнила, що її не лякає різниця у віці (чоловік старший від акторки на 20 років).

 

Скандали з Дженніфер Лоуренс

Красуня не раз заявляла, що хоче стати мамою. Паралельно зірка мріє про власний комедійний фільм. Вона ретельно обирає друзів та легко розриває стосунки з людьми, які користуються її славою.

Цікаво, що акторка неодноразово потрапляла у неприємності через свою вульгарну поведінку. Секс-відео, звичайно, з її участю у Інтернеті немає, але у Глобальну павутину потрапляли фото оголеної Дженніфер Лоуренс. Інтимні фотографії дівчина надсилала своїм коханим.

Вирізняється акторка й тим, що дозволяє собі хильнути зайвого та навіть критично висловитися на адресу президента США, Дональда Трампа.

Дівчина заявляє, що більшість акторок постійно живуть у образі сусідської дівчини, тоді як Дженніфер насправді є такою. Красуня грубувата, іноді дозволяє собі нецензурно висловлюватись та любить жартувати. Але, водночас, досі червоніє та губиться, побачивши поряд своїх кумирів та тепер вже колег.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему