Люди

«Танці з зірками»: Демонічне кохання Бабкіних, гарячий поцілунок Полякової і чутки про накручені голоси Камалії

«Танці з зірками»: Демонічне кохання Бабкіних, гарячий поцілунок Полякової і чутки про накручені голоси Камалії

Четвертий випуск «Танців із зірками» вражав глядачів пристрасними поцілунками учасників, чутками про скандал із голосуванням за Камалію, пікантними моментами у номерах і, звичайно ж, яскравими епатажними танцями. Тема випуску – «Made in Ukraine» – українські традиції в сучасній обробці.

Так, пара Сергія і Сніжани Бабкіних пішли, можна сказати, «Ва-банк», бо в минулому ефірі ледь не вилетіли з проекту. Тому вдалися до справжнісінької містики, Сніжана перевтілилась у відьму і навіть зізналася, що в час, коли зустрічалася із майбутнім чоловіком, його друзі називали її відьмою і гадали, чи не приворожила вона часом Сергія по-справжньому. Образ відьми підійшов Сніжані ідеально, а пікантності номеру додав момент, коли чоловік закружляв її настільки потужно, що сукня із максимальним розрізом на кілька секунд оголила жінку аж до пояса. Фінал виступу дещо приголомшив, бо Сергій фактично з оберту жбурнув свою половинку на підлогу. Яма м’яко розкритикував техніку Сергія, Катерина Кухар відзначила, що номер фактично витягнула Сніжана, а Діма Монатик підтримав колег, сказавши, що танцю було надто мало. До речі, багато хто критикує участь Діми Монатика у шоу в якості судді, мовляв, мало досвіду, й танцювальний рівень Монатіка не настільки високий, щоб величатися суддею. Втім у підсумку пара зірвала овації залу й зібрала 18 балів.

«Досить нас мучити!» – жартівливо вигукував Юра Ткач, зізнавшись, що вговорив Ілону Гвоздьову танцювати під ремікс на Сердючку, щоб «гоцати по-Українськи». Та й образ сільського хлопця із пляшкою горілочки у руці Ткачу пасував чи не найкраще. Можна сказати, Юра ідеально влився в образ. У результаті – 23 бали і повний захват в учасників. Ткач навіть за презентував свій власний стиль «Тка-ча-ча» - «Зверху Ткач, а знизу Ча-ча – ми танцюємо Тка-ча-чу».

Оля Полякова і Степан Місюрка вражали виконанням контемпорарі під пісню «Місяць» Могилевської. Образ Мавки і болотяника вразив не менше, ніж палкий поцілунок учасників. Такими прийомчиками пара заробила 20 балів. Не лишився без уваги і коментар Ткача, який сказав, що Оля Полякова, це як «мавпа з гранатою, тільки в даному випадку бомба боїться, чи не вибухне мавпа». Вразив глядачів не тільки виступ пари, але і відверті зізнання Олі зі слізьми на очах про те, що їй не вистачає часу для своїх донечок, адже вона має по 3-4 виступи на тиждень. І якщо раніше діти довго не бачили маму, то тепер вони не бачать її взагалі. «Кожна жінка повторює долю своєї матері, – плачучи, казала Оля. – Я теж виросла без матері й дуже сумувала за нею. Але я точно знаю, що мої діти не подякують мені, якщо я все покину і просто сяду вдома. Бо я тоді буду нещасною». 

Танець Наді Дорофєєвої та Євгена Кота справив неабияке враження на журі чуттєвим виконанням вальсу під пісню «Тримай» Христини Соловій, подарувавши парі 29 балів від журі.

Виступ Камалії й Дмитра Жука ознаменувався конфліктом, який виник через поширення чуток про накручені й проплачені голоси за танцювальний виступ. Однак співачка ці чутки спростувала. 

Також 29-ма балами нагородили судді пару Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, які станцювали «фьюжн» під «Люди» гурту «Бумбокс». І це попри те, що в минулому випуску Ахтем отримав серйозну травму – розрив м’яких тканин – і все ж продовжив тренування та виступи, навіть усупереч забороні лікарів. І як виявилось – недарма.

І знову ж не без перчинки виступила Могилевська, одразу приголомшивши зізнаннями про те, що ніколи нічого не мала із Владом Ямою. Зірка розповіла, що в час, коли всі пліткували про їхній роман, вона тоді якраз познайомилася зі своїм чоловіком, який дуже болісно сприймав чутки про роман танцювальної пари. І це – одна із причин, яка призвела до їх розлучення. Пара Могилевської та Ігора Кузьменка виконала пасадобль під запальну «Весну» від гурту «ВВ». Їх виступ оцінили у 23 бали.

Шоу стало незабутнім як для глядачів, так і для учасників, однак у підсумку, за результатами голосування, у зоні ризику опинилися пари подружжя Бабкіних та Олі Полякової зі Степаном Місюрою. Набравши однакову кількість балів, пари чекали вердикту учасників. У результаті вердикт приніс розчарування Олі та Степану, пара вибула з проекту, бо Монатік і Яма проголосували за Бабкіних. Мабуть, єдиним плюсом у цій ситуації є те, що Оля тепер матиме більше часу на дітей та родину.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему