Люди

Зіркові весілля. Знамениті пари, які невдовзі одружаться

Зіркові весілля. Знамениті пари, які невдовзі одружаться

Хто з голлівудських знаменитостей невдовзі попрощатися з холостяцьким життям? Подейкують, що Джей Ло в четвертий раз збирається заміж, а бісексуальна Майлі Сайрус готується вперше приміряти титул дружини…

 

Шакіра та Жерар Піке

З іспанський футболістом співачка познайомилася на зйомках свого кліпу ще у 2010 році. Зараз парочка виховує двох дітей. І хоча молоді люди заявляють, що їм і без штампа в паспорті комфортно, все ж публіка з нетерпінням чекає на їхнє весілля.

 

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес

Джей Ло та бейсболіст Родрігес почали офіційно зустрічатися лише в березні. Однак, за заявами друзів співачки, їхні стосунки розвиваються дуже швидко. Можливо, прихильники цієї пари дочекаються чергового, четвертого весілля Лопес у 2017-му.

 

Бредлі Купер та Ірина Шейк

Популярний актор та відома модель зав’язали стосунки ще у квітні 2015-го. У вересні наступного року чоловік зробив коханій пропозицію. А цієї весни у пари народилася донечка. За деякими даними, весілля планують у 2017.

 

Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус

Австралієць та американська співачка почали зустрічатися влітку 2009-го. Три роки потому хлопець подарував красуні обручку. Проте вже через рік пара розбіглась. Осінню 2015-го вони відновили стосунки, і на безіменному пальці дівчини знову заблистіло кілечко. Фанати ждуть весілля кумирів у 2017-му.

 

Емма Робертс і Еван Пітерс

Молоді та талановиті актори почали зустрічатися у 2012-му. Вже наступного року зірки заручилися. Та в 2015 році закохані розійшлися. Зараз королева «Крику» Робертс та Ртуть з «Людей Ікс»  Пітерс знову разом і найближчим часом планують узаконити стосунки.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему