Люди

Домашні улюбленці зірок. Собаки зірок Голлівуду

Домашні улюбленці зірок. Собаки зірок Голлівуду

Перед шармом песиків не можуть встояти навіть голлівудські знаменитості. Одні актори сплять з чотирилапими друзями, інші наймають для них няньок. То хто ж вони, домашні улюбленці зірок?

 

 

Любов на все життя

Зірка серіалу «Друзі», Дженніфер Еністон, обожнює тварин. Протягом п’ятнадцяти років її улюбленцем був Норман. Актриса ласкаво називала його «Мій маленький хлопчик». Вельш-коргі-тер’єр часто їздив зі знаменитістю на зйомки і нерідко їв з усією групою. В пам’ять про свого чотирилапого друга жінка зробила тату з його ім’ям на правій нозі.

 

Покорителька сердець

Прив’язати до себе голлівудського красунчика Бредлі Купера надовго досі не вдавалося ні одній жінці. Проте, це правило не торкнулося Шарлоти, – ретривера актора. Чоловік забрав її з притулку і відтоді не розставався. Секс-символ бере собачку з собою на зйомки. А коли залишає вдома, то наймає няньку, яка не лише годує і гуляє з Шарлотою, а і зобов’язується спати з нею в одному ліжку.

 

Суворий Хью Джекман та пухнастий любитель пончиків

Все життя серйозний Хью Джекман (Росомаха з «Людей Ікс») вважав, що не любить собак. Проте, коли діти вкотре попросили купити песика, він здався. І ось диво! Бульдог Далі став його найліпшим товаришем! Друзі не лише засинають разом на дивані під улюблений серіал, а і поїдають пончики.

 

Коханці приходять і йдуть, а песики залишаються

Для одних собаки – кращі друзі, а для інших – спосіб перевірити стосунки. Дженніфер Лопес і її коханий танцюрист Каспер Смарт, перш ніж народити спільну дитину вирішили перевірити свої батьківські навики. Парочка придбала щеня боксера, якого ніжно назвала Бір (з англійської «ведмедик»). В серпні 2016 року Джей Ло та Смарт розсталися. А Бір залишився жити зі співачкою.

 

Широка душа

Багато хто вважає, що зірки заводять лише породистих вихованців. Однак ці стереотипи розбиває популярна актриса Сандра Баллок. Жінка забирає нещасних песиків з притулку. Зокрема, серед її підопічних є три нечистокровні чихуахуа. У Поппі – три лапки, у Рубі – дві, а у Бебе немає одного ока. У машині красуні встановлені спеціальні крісла для крихітних песиків. Прохожі часто бачать, як Баллок гуляє з хвостатими друзями. Зазвичай, Рубі вона несе на руках.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему