Люди

Актор Крис Еванс. Біографія, фільмографія та особисте життя

Актор Крис Еванс. Біографія, фільмографія та особисте життя

Крис Еванс не належить до зірок, які рекламують своє особисте життя. Цей актор, незважаючи на свою популярність, дуже скромний та тихий. Чоловік за короткий час досяг успіху. А його біографія – це приклад для наслідування.

 

Майбутня знаменитість народилася 13 червня 1981 року в Бостоні. Згодом його сім’я переїхала у Садбері. Серед предків Кріса були ірландці та італійці. Батько хлопчика працював стоматологом, а мама займалася танцями. Сім’я була середньостатистичним представниками середнього класу. Мама з пелюшок привчала сина до мистецтва. І Крістофер одна з небагатьох зірок, яка може похвалитися хистом до танців. Один із стилів, яким вправно володіє хлопець – чечітка. Окрім Кріса в сім’ї було ще троє дітей: дві дівчинки та хлопчик. Старша сестра Карлі та брат Скотт також знайшли себе на сцені. Зокрема Скотт часто знімається у серіалах. Він гей, про що не одноразово говорив на публіці. Крис підтримує брата та немає нічого проти його сексуальних вподобань. Однак сам віддає перевагу жінкам.

В школі Кріс був популярним хлопцем. Брав активну участь у позакласному житті та мав багато друзів. Вже тоді юнак зацікавився акторською майстерністю та почав відвідувати театральні курси. Заохочувала брата до сцени сестра Карла.

Однокласники та вчителі описували його як спокійну дитину, яка лише за декілька хвилин могла підняти бунт у всьому класі. Юнак полюбляв книги про виживання та мріяв про подорожі.

 

Недитячі фільми Еванса

Хлопець фактично втік від батьків та переїхав до Нью-Йорку. Там почав обходити пороги кіностудій. Красунчику удача посміхнулася дуже швидко. Першою роботою на знімальному майданчику стала роль у серіалі «Протилежна стать». Та низькі рейтинги стали причиною закриття проекту. Така робота не влаштовувала Кріса. Відтоді артист не приймав пропозиції щодо участі у серіалах.

В 2000 році хлопець знявся у телевізійному проекті «Новачки». А першою вагомою роботою у комедії стала роль Джейка Уайлера в картині «Недитяче кіно». В основі сюжет фільму «Це все вона». Пародія на найпопулярніші мелодрами не здобула багато прихильників. Однак, у цій молодіжній комедії Кріс Еванс заявив про себе, як про талановитого актора.

Далі вийшов фільм «Вищий бал». Його партнеркою по сцені стала Скарлетт Йоханссон. Саме з цієї кримінальної картини почалася їхня дружба. Актори згодом з’явилися разом ще в семи проектах. У трилері 2004 року «Стільниковий» Еванс знявся з коханою дівчиною Джессикою Біл. Їхній роман розгорівся просто на знімальному майданчику.

2005 рік відзначився драмою «Жорстокі люди», де серед його партнерок була Крістен Стюарт.

 

Гарячий Еванс

«Фантастична четвірка» стала для Кріса білетом у високо бюджетні фільми. Джонні Шторм у його виконанні став одним з найгарячіших героїв та став еталоном, з яким згодом порівнювали Майкла Б. Джордана (наступного виконавця ролі Шторму у перезапуску фільму «Фантастична четвірка» 2015 року).

Як глибокий драматичний актор він проявив себе картині «Лондон». Тут він знову працював з коханою Джессікою Біл. Далі було багато проектів, де Евансу належали головні ролі.

Того ж 2011 року, актор став головним героєм комедії «Скільки в тебе?». За його словами ця мелодрама була не стільки роботою, як відпочинком. Колегою Крістофера стала чарівна Анна Фаріс, дружина Кріса Пратта, з яким Еванс зустрінеться на зйомках фільму «Месники: Війна нескінченності».

У 2014 спробував себе у якості режисера мелодрами «Перш ніж ми розлучимося». Критики низько оцінили драму, але глядачам робота сподобалася. Також тут він виконав головну роль.

В 2017 вийшла драма «Обдарована». В ній розповідається про чоловіка, який хоче взяти опіку над дочкою своєї покійної сестри.

 

Капітан Америка помре від рук Таноса?

Світова популярність прийшла з супер-геройським бойовиком «Перший месник» (2011 рік). Перш ніж погодитися на роботу, актор тричі відхиляв пропозицію студії. Контракт підписувався відразу на шість фільмів. Чоловік довго роздумував над тим чи варто прив’язуватися до одного образу на декілька років. Та все ж погодився і не пошкодував. Згодом він зізнавався, що Marvel принесли магію у його життя.

В березні 2014 року блондин заявив, що після виконання контракту з Marvel Studios бажає відпочити від роботи актора. Потім, в іншому інтерв’ю зазначив, що звик до образу Капітана Америки та готовий прийняти нові пропозиції від компанії. За словами голлівудської зірки, зйомки «Месників» перетворюються на справжню феєрію. Актори здружилися між собою та стали справжніми фанатами коміксів.

На фільмі «Месники: Війна нескінченності», який вийде в прокат у травні 2018 року, у Еванса закінчується контракт з Marvel. Ймовірніше всього, його герой, та ще декілька персонажів цього всесвіту назавжди покинуть екрани. Щит та костюм Капітана Америки (про це також йдеться у коміксах), перейде його товаришу Бакі, також відомому, як Зимовому солдату.

І хоча фанати проти того, аби їхній улюблений герой загинув у нерівній боротьбі з Таносом, сам Еванс зазначає, що втомився від цього персонажу. Окрім того, для цієї ролі потрібно багато часу приділяти своїй фізичній формі та відвідувати чимало міжнародних прес-турів.

В подальшому Кріс хоче розвивати себе, як режисера.

 

Пересічні коханки

Особисте життя скромного Еванса не вирізняється шаленими, численними романами. Однак в пресі не рідко з’являються повідомлення про його службові інтрижки з першими красунями Голівуду. З 2001 зустрічався з Джессікой Біл. Пара прожила разом 5 років. Актриса якось розповіла, що на один з її днів народження коханий засипав всю квартиру пелюстками роз. Порвавши з Крисом дівчина почала зустрічатися з Джастіном Тімберлейком. Зараз вони одружені і виховують сина.

Після розриву подейкували, що в актора роман з моделлю Жизель Бюндхен, яка зустрічалася з Леонардо Ді Капріо та з зіркою серії фільмів «Сутінки» Ешлі Гріном. Згодом чоловік підтвердив свої стосунки з Мінкой Келлі. У 2007 в них був блискавичний роман. І лише у 2012 році пара почала офіційно зустрічатися. Однак через рік закохані розсталися.

Неодноразово чоловіку приписували любовний зв’язок зі Скарлетт Йоханссон. Але актори заявляють, що вони лише хороші друзі. Також йому приписували романи з Лілі Коллінз, Сандрою Баллок та Дженніфер Лоуренс.

З червня 2016 Еванс зустрічався зі своєю колегою по фільму «Обдарована», 34-річною Дженні Слейт (на фото). За місяць до того жінка розлучилася з режисером Діном Флейшером-Кемпом, з яким прожила у шлюбі чотири роки. Еванс та Слейт кілька разів з’являлася разом на публіці. Спочатку фанати думали, що це лише піар хід, мета якого заманити більше глядачів на кіноперегляд. Проте, пара не дотягнула до виходу фільму на екрани. Актори розірвали стосунки лише у лютому 2017 року. Офіційна причина розлучення – несумісність робочих графіків. Але коханці вирішили підтримувати дружні стосунки.

Відразу після розриву актор зізнався, що воліє зустрічатися тільки зі знаменитостями. За його словами, лише ті, хто прив’язаний до кіноіндустрій зуміє пережити відрядження у іншу частину земної кулі на декілька місяців.

 

Вихований хлопчик з татуюваннями

Друзі актора описують його як спортивного та надійного хлопця. Але також заявляють, що Крис вміє хитрувати. Негативно ставиться до куріння. Актор не любить літати, адже одна з його найбільших фобій – висота. Красунчик непогано малює, а у вільний час грає у баскетбол.

На тілі актора 5 тату. Вони приносять неабиякий дискомфорт акторові. Іноді гримери витрачають не одну годину, аби сховати їх. Адже багато героїв артиста – виховані хлопчики, які не роблять наколок.

У чоловіка дуже приємний голос. Він озвучував мультиплікаційних персонажів. Його тембр можна почути у таких картинах «Черепашки-ніндзя», «Битва за планету Терра», та «Робоцип».

За віросповіданням католик. Але останнім часом почав цікавитися буддизмом та практикує медитації. Вегетаріанець. Не рідко бере участь у благодійних акціях. Не одноразово приходив до дітей хворих раком в костюмі Капітана Америки.

Колеги заявляють, що Крістофер дуже порядна та скромна людина. Він ніколи не ганявся за популярністю, а просто хотів добре виконувати роботу, яка йому подобається.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему