Люди

За яких політиків готові агітувати українські артисти

За яких політиків готові агітувати українські артисти

Скандал з президентським роликом, зйомки в якому співачка Анастасія Приходько і режисер Ахтем Сеітаблаєв назвали провокацією (їх нібито не попередили про його політичну спрямованість), знову підняв питання заробітків артистів на політиках. Тож за кого і за скільки можуть виступити відомі артисти? Про це пише vesti-ukr.com.

Павло Юлії не зраджує

Співак Павло Зібров не новачок у питаннях підтримки кандидата, але, як запевнила менеджер артиста, він не переслідує корисливі мотиви, а працює з ідейних міркувань. «Павло Зібров уже 20 років виступає за Юлію Тимошенко і не зраджує її. На майбутніх виборах також буде її підтримувати. При цьому він не член партії «Батьківщина», просто Павло симпатизує тільки цій політсилі, навіть незважаючи на те, що вона не при владі», – розповіла менеджер і дружина співака Марина Зіброва.

Вона уточнила, що вони неодноразово отримували вигідні пропозиції, але всім відповіли відмовою, а за деякі партії Павло Зібров не стане виступати з особистих мотивів. «Колись давно Павло написав пісню «Бабин Яр» і був у лідера партії «За Життя» Вадима Рабиновича, але на той момент їм це було не потрібно. Павло пропонував навіть зробити відеоматеріал, але Рабинович нам відмовив. Не те щоб образа, але було шкода, що він не оцінив нашого пориву».

Прямо не агітують, але заспівають

Представник відомої української рок-групи «Воплі Відоплясова» Антон Фокін повідомив, що артисти вже брали участь у передвиборчій агітації, але без прямого посилу, тобто вони виступали на концертах, які організовувалися за підтримки політиків.

«У нас позиція така, що, в принципі, ми прямо не агітуємо за політика і партію й не станемо цього робити. Принаймні така позиція була у Олега Скрипки. Хоча ми хочемо реалізувати наші творчі плани. Наприклад, у нас був фестиваль «Рок Січ», із яким ми їздили по Україні за підтримки політичних партій. Ми орієнтувалися на те, що політична партія підтримує культуру, а ми – за культуру. Але зрозуміло, що ми там були присутні, були організаторами заходів, тобто у людей виникали асоціації. У такому форматі ми готові співпрацювати, але потрібно обговорювати деталі. Ціна залежить від формату заходу, міста й інших складових», – пояснив Фокін.

Читайте також: Олег Винник: про гріхи молодості та новий кліп

$5 тисяч за концерт, з торгом

Менеджер групи Kozak System Володимир Шерстюк зазначив, що група згодна стати пліч-о-пліч із політичною партією, якщо вони збігаються за духом, але не безкоштовно.

«Ми готові приєднатися до агітаційної кампанії, але тільки до патріотичної сили, тому що ми справжні патріоти, звичайні українці. Ми готові підтримати «Народний фронт». З Турчиновим ми разом стояли на Майдані. Наша стандартна умова: один концерт коштує $5 тисяч. Якщо все зростеться, то участь у відеоролику партії теж обговоримо. Кількість людей на концерті й місце його проведення – яка різниця. Ми все одно задіємо себе, граємо концерт. Відносно ціни – будемо дивитися, скільки концертів у загальному, ми завжди домовимось, я озвучив стандартну ціну, а там уже як піде», – розповів Шерстюк.

Козловський готовий їхати

Менеджер Віталія Козловського Юлія Бакуніна зацікавлена в участі співака у передвиборній кампанії, причому артист не вибагливий і готовий вирушити по голоси виборців у провінцію. «Стартова ціна за годинний виступ – від $6 тисяч. Відносно відеоролика – потрібно вивчити сценарій, майданчики для його розміщення. При політичному контексті ціна формується інакше. Якщо у вас уже є сценарій, то ми готові обговорювати деталі й шукати точки дотику. Артист готовий виступати в будь-яких містах України: він працює не зважаючи на те, що це за місто, головне, щоб були люди, які прийдуть на концерт», – розповіла про умови Юлія.

«Потрібно поговорити з клієнтами»

Власник «Першого концертного агентства» (яке організовує гастролі кількох українських зірок) Денис Феколін запевнив, що знайти артистів на підтримку «Опозиційного блоку» – реально. Правда, йому потрібно поговорити з клієнтами, і тільки після цього він запропонує тих, хто поїде по містах і селах разом з партією, а також зніметься в проморолику.

«“С.К.А.Й.” точно ні, причому не важливо, за кого: вони в цілому розчарувалися в українській політиці, яка себе дискредитувала. Мені потрібно поговорити з клієнтами, і після цього я вам складу список тих, хто може поїхати в тур», – запевнив Феколін.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Нагадуємо, Володимир Зеленський: цікаві факти про коміка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему

Останні матеріали