Люди

Квентін Тарантіно розповів, що душив і плював в Уму Турман за її згодою

Квентін Тарантіно розповів, що душив і плював в Уму Турман за її згодою

Режисер, актор і сценарист Квентін Тарантіно нарешті прокоментував ряд жорстоких звинувачень, висунутих проти нього його колишньою музою і актрисою Умою Турман.

Як розповіла актриса в інтерв'ю The New York Times, під час зйомок фільму «Вбити Білла» прославлений режисер душив її ланцюгом, плював в обличчя, а під фінал ледь не вбив, змусивши розігнатися на несправному автомобілі. На цьому авто Турман в результаті врізалася в пальму. І цей інцидент був прихований.

Крім того поскаржилася Турман і на те, що розповіла Тарантіно про домаганнях Вайнштейна, який продюсував і «Кримінальне чтиво», і «Убити Білла» – картини з її участю, але Квентін, мовляв, ніяк на її слова не зреагував. Після чого дороги Турман і Тарантіно розійшлися. Більш того – вони багато років взагалі не спілкувалися.

Тарантіно визнав інцидент з автомобілем, кажучи, що це була одна з найбільших помилок в його житті, яка його як режисера багато чому навчила. За словами Квентіна, в його діях не було ніякого злого умислу – він був свято переконаний, що сцена безпечна. Але не врахував ряд технічних факторів.

Що стосується нападок на Турман Вайнштейна, то, як стверджує режисер, він зовсім не мовчав, а провів з мерзотником виховну бесіду. Погрожуючи відмовою від подальшої співпраці з компанією братів Вайнштейн, якщо Харві не вибачиться перед актрисою і не почне «грати за правилами».

Говорячи ж про звинувачення в плювках і удушеннях, Квентін запевняє, що все це було прописано в контракті Турман. І вона не заперечувала – обидві екстремальні сцени були зняті при її цілковитій згоді. Після чого – каже режисер – він ще більше став поважати Турман як професіонала.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Турман була згвалтована, коли їй було шістнадцять років. За словами Турман, тоді вона жила в крихітній квартирці на Манхеттені в Нью-Йорку і робила перші кроки в кіно. Одного разу взимку дівчина познайомилася в клубі з актором, майже на двадцять років старшим за неї, і він запросив її до себе продовжити спілкування. Запропонував випити, а потім і стався неприємний інцидент.

Як стверджує Турман, вона була «слухняною дівчинкою і намагалася сказати «ні», і плакала», і з усіх сил пручалася, але не зробила одного – не спробувала підбігти до дверей і вирватися з квартири. Або хоча б посмикати ручку. Оскільки насильник, ім'я якого не названо, попередив її, що двері замкнені і вона не зможе втекти.

Ума Каруна Турман, колишня муза Квентіна Тарантіно, тепер яка запевняє, що режисер її зрадив, народилася в 1970 році в Бостоні. Номінантка на премію «Оскар», «Золотий Глобус» і BAFTA – за роль в картині Тарантіно і Вайнштейна «Кримінальне чтиво». У 1990-1992 роках була одружена з Гері Олдманом, в 1998-2005 роках – з Ітаном Хоуком, якому народила дочку Майю Рей Турман-Хоук і сина Левона Роен Турмана-Хоука.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему