5 Грудня 2017
Новини

Банкова боїться Саакашвілі більше, ніж втратити Україну

Банкова боїться Саакашвілі більше, ніж втратити Україну

В української влади є одна погана звичка: вони завжди думають, що безсмертні і вже точно утримають владу, а не будуть скинуті, як «папєрєднікі».

У Києві прийшли з обшуком, а потім і затримали одного з лідерів української опозиції Михайла Саакашвілі. До будинку були підтягнуті внутрішні війська і навіть спецназ СБУ «Альфа». Мабуть, антитерористична операція плавно з Донецької області перейшла в Київ, де потрібно затримати особливо небезпечного «терориста».

Адже річ не в Саакашвілі, а в дурості влади, яка сама, своїми руками робить з нього мученика.

Біля будинку опозиціонера зібралась юрба, яка намагається відбити Саакашвілі в силовиків, що у людей, найімовірніше, не вийде. Силові служби добре підготувалися до акції затримання.

Зрозуміло, що команду на таку серйозну силову акцію погоджували і давали на самому верху. Тобто влада знову і знову наступає на ті самі граблі. І для Петра Олексійовича, мабуть, мало того, що опальний Саакашвілі вже не зможе взяти участь у виборах, потрібно піти далі і зробити з нього «мученика режиму», яким він тепер, безперечно, постане.

Крім усього іншого, ця ранкова акація тепер розставляє багато усього по своїх місцях. Наприклад, тепер зрозуміло, чому голова Генеральної Прокуратури Юрій Луценко не поїхав на Глобальний форум з повернення вкрадених активів, який учора розпочався в США. Луценко навіть не відправив свого заступника. Він просто в останній момент скасував свій візит до Вашингтона. Між іншим, на цей форум прибув голова Генеральної прокуратури США Джеф Сешнс, і зустріч із ним дуже важлива для Києва. Але Юрія Віталійовича більше хвилює Саакашвілі, ніж якісь там вкрадені мільярди в України, тому він і лишився в Києві, де керівництво країни, мабуть, учора планувало, як проходитиме силова акція й арешт політика. Варто додати, що голова НАБУ Артем Ситник, який «незаконно» використовує таємних агентів, чомусь знайшов час і прибув на важливу для країни зустріч.

Після арешту Михайла Саакашвілі привезли в СБУ, де йому повідомили про підозру в скоєнні злочину. Політика підозрюють у сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їхньої злочинної діяльності, повідомляє Служба безпеки України.

2014 року любитель «руського мира» й один з найактивніших помічників Кремля в проведенні анексії Криму Андрій Аксьонов отримав російське громадянство. Вже через якийсь час він повернувся до України, зміг узяти участь у виборах мера Добропілля, виграти їх. На посаді мера він постійно обзивав українських військових, державний прапор називав «рваною ганчіркою», а через кілька років спокійно покинув територію України та виїхав у РФ. У нього знайшли російське громадянство, причому зробили це журналісти, а не СБУ. Але і це ще не все. Ті ж журналісти, які знайшли громадянство в Аксьонова, виявили наявність російського паспорта і в іншого одіозного українського політика – мера Одеси Геннадія Труханова, який свого часу активно боровся із Саакашвілі, коли останній був на посаді губернатора. І, мабуть, заслужив довіру «незламного борця». СБУ приїхала з внутрішніми військами і спецназом не до громадянина, який має паспорт країни-агресора, а до його супротивника. Керівництво держави боїться втратити не Україну, а владу над нею. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему