1 Листопада 2017
Новини

Яке сьогодні свято – 1 листопада

Яке сьогодні свято – 1 листопада

Менеджери проектів – вітаємо! Ваше право сьогодні – добре посвяткувати!

Міжнародний день проектного менеджера

Здається, ніби сьогодні кожен, хто задіяний в якомусь проекті, може називатися проектним менеджером. Фактично в наш час усі, хто має відношення до управління проектом, називаються ПМ. Насправді проектні менеджери бувають різні. Так, це може бути людина, яка відповідає за настрій і очікування клієнтів.

Також існує вид проектних менеджерів, які вникають у кожен проект і відвідують усі наради, намагаючись бути максимально корисними. Ще один вид ПМ стає такою собі сполучною ланкою між персоналом і вищим керівництвом. Експерти у сфері проетів беруть на себе максимум зобов’язань і блискуче справляються із усіма ними.

Професійного проектного менеджера вирізняє здатність ретельно оцінювати перспективи проекту і витягувати його на максимально високий рівень.

Як би там не було, вітаємо сьогодні усіх, хто носить почесне звання проектних менеджерів.

День вегана

Вегетаріанство бере свій початок із Індії, де близько 70 відсотків населення і зараз дотримуються вегетаріанського способу харчування. А щорічно 1 листопада міжнародний день вегана відзначає увесь світ. Вегани – це вид строгих вегетаріанців, які не споживають не тільки м’ясомолочної та рибної продукції, але навіть не їдять яєць і меду. Також вони не використовують у побуті жодних виробів зі шкіри.

День народження Європейського союзу (Дата заснування ЄС)

Європейський союз – напевно найприродніше сучасне об’єднання держав, яке представлене понад півмільярдом її жителів і наближається до чверті в світовому валовому внутрішньому продукті частини економіки.

День всіх святих

Два перших листопадових дні в католицькій церкві присвячені пам'яті покійних. 1 листопада – День всіх святих (All Saints Day) і 2 листопада – День поминання покійних (All Souls Day) слідують один за одним. Християнське свято День всіх святих має глибоке язичницьке коріння. Близько двох тисяч років тому кельтські племена в цей час святкували настання Нового року, напередодні якого відзначалося свято Самайн (Samhain). Цей прикордонний час (перехід до зими) вважався часом чарівним і містичним – сиди (нейтрально, а часто і вороже налаштовані до людей чарівні істоти) приходять в світ людей, а люди теж мають можливість «побувати» в потойбічному світі. Вважалося також, що душі померлих цього дня повертаються до своїх домівок і вимагають жертовної їжі у живих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему