0 0000
Новини

«Танці з зірками 2017»: Камалія визнала, що має піти, а Комаров із «червоним серцем» загладив конфлікт із Ямою

«Танці з зірками 2017»: Камалія визнала, що має піти, а Комаров із «червоним серцем» загладив конфлікт із Ямою

Черговий прямий ефір «Танців з зірками» запалював глядачів 24 вересня. Завершився він вибуттям Камалії, яка згодом вразила відвертим зізнанням про участь у шоу та позицією щодо цього свого чоловіка-мільярдера.

Змагання у п’ятій частині проекту продовжили 7 пар: Надя Дорофеєва і Женя Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, Камалія і Дмитро Жук, Ахтем Сеітаблаєв і Олена Шоптенко, Сергій та Сніжана Бабкіни, Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова.

Шоу вийшло дійсно яскравим завдяки обраній тематиці – «Герої світового кінематографу». Учасники перевтілились в улюблених кіно- та мультгероїв, образи яких справді вражали. Так, дуже органічно виглядав Юрій Ткач у ролі героя мультфільму «Нікчемний я». Із довгим носом і лисиною він ідеально відповідав своєму прототипу.

Парами із найнижчою кількістю голосів виявилися пари Камалії та Наді Дорофеєвої. Однак судді винесли остаточний вердикт, завершивши участь Камалії та Дмитра Жука. Їхня пара виконала контемп, перевтілившись у головних героїв фільму «Титанік». Але Камалія визнала, що цього разу проект повинна покинути саме вона. 

Захопливим для глядачів виявився образ Дмитра Комарова. Він виглядав, наче справжній залізний лісоруб із легендарного твору «Чарівник країни Оз», а на його грудях блимало червоним кольором велике серце. Мабуть, у самого Дмитра серце теж велике, бо в новому образі він пішов на примирення із суддею Владом Ямою. Нагадаємо, конфлікт розгорівся після того, як Дмитро назвав Влада Яму «сліпим суддею» за порівняння його  із деревом, що знаходилось на сцені.

«Жарту не вийшло – вийшла просто образа. І це не тільки моя думка – в редрумі багато пар здивувалися і сказали: явний перебір. Але, навіть якщо б посил цієї фрази був жартівливим, за чотири ефіри ці однакові жарти вже всім набридли, скільки можна?» – поділився враженнями Дмитро у соцмережах.

Після  виступу Комаров сам підняв болючу тему і запитав у Ями про якості чоловіка, які для того є найголовнішими. А потім особисто відповів, що для нього це вміння визнавати власні помилки та відважність. Потім Комаров попросив вибачення за свою надмірну емоційність і потис Ямі руку.

Вразила прихильників шоу і екс-учасниця Камалія своїм зізнанням на власній сторінці у соцмережі. Артистка висловила слова вдячності своїм фанатам і визнала, що вперше довела своєму чоловікові – пакистанському мільярдеру Мохаммаду Захуру, що він помилявся.

«Чоловік казав, що «сім поколінь українців мають померти, перш ніж вибачать тобі те, що ти вдало вийшла заміж», - написала Камалія. «Чоловік був проти моєї участі у будь-яких шоу протягом останніх п’яти років. А пропозиції російських шоу я відхиляла сама».

Також зірка розповіла, що знайшла багато нових друзів, які раніше вважали її самозакоханою та розпещеною жінкою, але в підсумку побачили її справжню й для неї участь у шоу стала виграшем, а не втратою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему