29 Грудня 2020
Новини

Як уникнути розлучення: 4 правила хороших стосунків

Як уникнути розлучення: 4 правила хороших стосунків

Як свідчить сумна статистика, 70% пар розходяться. Ось прості правила, як врятувати стосунки і зберегти їх щасливими і тривалими.

Фактично, більшості розлучень можна запобігти, якщо партнери будуть застосовувати в повсякденні ось ці «чотири правила успішних стосунків».

  1. Давайте зворотний зв’язок

Для хороших стосунків у парі має бути добра комунікація. Тут головна помилка, яку роблять багато пар: не треба регулярно і в деталях розказувати, як минув день. Це з часом веде до втрати інтересу з боку партнера. Зворотній зв’язок - це спілкування. Розпитуйте і слухайте коханого.

  1. Не бійтеся висловлювати свої почуття

Важливо не приховувати від «другої половинки» свою реакцію. Розповідайте партнеру, який його жест і вчинок приносить вам задоволення, а що провокує дискомфорт. Говоріть про це спокійно і щиро. Приміром, під час зустрічі з друзями коханий вас чимось розлютив, то вдома прямо, без натяків, поясніть йому, що саме в його поведінці викликало в вас бурю негативних емоцій. Потім варто змінити тему розмови. Тоді партнер замислиться над проблемою. Якщо він дійсно вас любить, наступного разу поводитиметься по-іншому.

  1. Частіше усміхайтеся

Усмішка – це уособлення радості та щастя. Хіба не цього ви прагнете від стосунків? Переглядайте разом комедії, розповідайте анекдоти, жартуйте. Гумор - це, безумовно, чудове пальне для гарних відносин.

  1. Торкайтеся один до одного щодня

Щодень ви мусите демонструвати потяг один до одного за допомогою тіла: щирими обіймами, неочікуваним поцілунком, прогулянкою за руку, ніжними дотиками до плечей. Обійняти, поцілувати, погладити по спині - всі ці жести зміцнюють відносини. Нехай вони увійдуть в приємну звичку для обох. І ви переконаєтеся, що з часом любов буде тільки міцнішати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, Поради, жінки
В тему

Останні матеріали