Відео

Густі локони без плойки: ця зачіска з поясу халату зірвала мережу

Густі локони без плойки: ця зачіска з поясу халату зірвала мережу

Густі локони надзвичайно модні в цьому сезоні. Отримати їх можна дуже простим способом. Для цього вам знадобиться пояс від халату. Не повірете, але ця річ, яка є в кожної жінки, додасть вашому волоссю пишності та об’єму.

Ця зачіска виглядає дуже стильно, жіночно і природно. Хочете красиві локони, але без необхідності використовувати плойку, адже висока температура пересушує і пошкоджує волосся? Тоді використовуйте пояс халату. 

Переконайтесь самі в тому, що цей простий і дешевий метод укладання волосся має лише плюси. Важливо лише те, аби пояс був із тканини, а чи він буде від халату чи сукні неважливо.

Отже, що варто робити:

  • Спочатку ретельно розчешіть волосся, а потім розділіть волосся навпіл.
  • Нанесіть на волосся мус, щоб зафіксувати локон.
  • Покладіть ремінь халату на голову так, ніби ви носите пов'язку.
  • Візьміть пасмо волосся, найближче до вашого обличчя (товщиною близько двох сантиметрів), і оберніть його навколо смужки поясу.
  • Потім до першого пасма доберіть ще одне пасмо і оберніть навколо поясу так, ніби ви заплітаєте французьку косу.
  • Нарешті, закріпіть пасмо волосся навколо смужки гумками і зберіть з обох сторін у невеликі пучки. Для додаткової безпеки прикріпіть їх шпильками.
  • І в такій зачісці можна спокійно піти спати. Вранці ви прокинетеся з красивими кучерями. Для того щоб закріпити ефект, додатково обприскайте волосся лаком.

Цей метод укладання волосся, схожий до ефекту, який дає досить широка плойка. Так укладати локони рекомендується, насамперед, власницям довгого та напівдовгого волосся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, краса
В тему