Поради

Що руйнує стосунки

Що руйнує стосунки

 

У стосунках чоловіка і жінки можна знайти мільйон неправильних дій і помилок, які здійснюють практично всі пари. Але ми вибрали ті, які найчастіше стають причиною сварок між закоханими.

 

Віднесені ревнощами

Люди можуть вважати себе абсолютно неревнивими і доброзичливими, але як тільки хтось проявляє зайву активність відносно їхніх партнерів, вони перетворюються на монстрів. Причому псують стосунки саме зі своєю половинкою, влаштовуючи їй неймовірні скандали з докорами і гнівними репліками.

 

Жертви соцмереж

Одного разу один з користувачів соціальних мереж подякував засновнику мережі «ВКонтакте» Павлу Дурову за те, що завдяки йому, хлопець майже одружився з коханою дівчиною. На що Дуров відповів: «Немає за що, завдяки нам і розлучитеся». Ось така сценка онлайн, про те, що соцмережі можуть бути не тільки інструментом для спілкування, а й приводом для сварок. Ну, а щоб не виправдати очікування Павла, потрібно дотримуватися таких правил: дивитися на кохану людину, а не на екран ґаджета, не заглядати в особисті листування і не ділитися в Інтернеті абсолютно всім, що відбувається у вас двох.

 

Горе-поради

Кращі подружки, які стають сімейними психологами, готові давати консультації в телефонному режимі і приходити на прийоми додому – ось кого варто по-справжньому побоюватися. Своїми досвідченими «порадами» вони можуть направити вас на помилкову модель поведінки і навіть посварити з чоловіком.

 

Ігри в детектива

Вирішили, що ваша кохана людина щось приховує? Або просто цікаво, що лежить у нього в задній кишені штанів? Душіть свою цікавість і бажання стати детективом, особливо, якщо це викликає небувалий азарт. Рано чи пізно вас піймають, а вторгнення в особистий простір ще ні в кого не викликало бурхливого захоплення.

 

Він – псих

Звичайно, хороші стосунки з колишнім хлопцем завжди на вагу золота. Але така цінність потрібна тільки вам, але ніяк не вашому чоловікові. Якщо хочете побачити свого партнера в люті, почніть розповідати йому про те, як добре ви вчора сходили в кіно зі своїм «просто другом». Але після таких потішних оповідань можна залишитися самотньою жінкою, а це зовсім не те, чого ви хотіли досягти.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему